Szél Bernadett eltörölné a Budaörsre kivetett szolidaritási járulékot

(Budaörs, 2018. március 30. – Budaörsi Infó) 2018. március 29-én este Szél Bernadett az LMP miniszterelnök-jelöltje és a 2. választókörzet országgyűlési képviselő-jelöltje lakossági fórumot tartott Budaörsön a Friedmann Házban.

 

 

Az LMP-s jelölt mondanivalójára sokan kíváncsiak voltak. A jelenlévőket elsőként Wittinghoff Tamás polgármester köszöntötte.

A polgármester elmondta, hogy ebben a választókörzetben a Fideszt Szél Bernadett meg tudja verni. Azt javasolta a lakosoknak, hogy legyenek elég okosak, és szavazzanak úgy, hogy nyerhessen a jelölt.

Továbbá azt üzente a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt jelöltjeinek, hogy lehet pont az ő százalékukra lenne szükség a győzelemhez.

 

szelbernadettlakossagiforum18_03_§29 (3)

 

Szél Bernadett a lakossági fórumon elmondta, hogy megítélése szerint az ország egésze rossz állapotban van most. Megköszönte a Demokratikus Koalíciónak és az Együtt-nek, hogy visszaléptek a javára, továbbá az MSZP-nek is köszönetet mondott.

Elmondása szerint kampányuk egyik legfontosabb üzenete, hogy nem egy embert kell a lakosoknak magukkal vinni a szavazásra, hanem egy egész csapatot.

Megígérte, hogy ha megválasztják, akkor ahogy most is, úgy a választás után is számíthat rá a 17 település, amelyeket képvisel.

Kiemelte, hogy ha nyer, akkor a sarcoknak nem lesz jövőjük, mint például a szolidaritási hozzájárulásnak.

Felidézte azt is, hogy Csenger-Zalán Zsolt egy alkalommal sem szólalt fel a parlamentben a budaörsiek érdekében, amit jegyzőkönyvekkel tud bizonyítani.

 

szelbernadettlakossagiforum18_03_§29 (4)

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalomnak önmérsékletet javasolt, és azt üzente, hogy a vallási hovatartozás nem lehet politikai vita témája.

Hangsúlyozta, hogy Magyarországnak megújulást csak a zöld jövő nyújthat.

 

A fórum második részében a lakosok kérdezhettek is, és nem is kímélték Szél Bernadettet.

A legtöbbeket az érdekelte, hogy mi a véleménye a migránskérdésről, mi lesz a devizahitelesekkel, a nyugdíjjal és, hogy mennyire gondolja komolyan az egykulcsos jövedelemadó eltörlését.

A jelölt elmondta, hogy elkötelezett a pártja az egykulcsos rendszer eltörlése mellett. A „migráns üggyel” kapcsolatban pedig az a véleménye, hogy Orbán Viktor ezzel riogatja az embereket, ezen kívül pedig nem tesz semmit azért, hogy megoldja a problémákat.

Elmondása szerint Orbán Viktor gyűlöletkampányt folytat, amit ő nem támogat.

 

szelbernadettlakossagiforum18_03_§29 (2)

 

A nyugdíjprogramjukkal kapcsolatban kiemelte, hogy szeretnék a 100 000 Ft alatti nyugdíjakat felzárkóztatni.

Továbbá szeretnék ha Magyar Köztársaság maradna országunk államformája.

Kitértek arra is a lakók, hogy vajon lehet-e manipulálni a választást, például láthatatlan tintával író tollal vagy számítógépes hekkeléssel.

A polgármester elmondta, hogy mivel a választás papíralapon történik Magyarországon, ezért számítógépes módszerrel véleménye szerint nem.

Szél Bernadett hozzátette, hogy az eltűnő tintára azt javasolja, hogy mindenki vigye magával a saját tollát.

 

szelbernadettlakossagiforum18_03_§29 (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.