Évértékelés a Budaörsi Rendőrkapitányságon

(Budaörs, 2018. március 16. – Budaörsi Infó) Dr. Pál Adrián alezredes, a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője egy állománygyűlés keretében ismertette a 2017-es év eredményeit, eseményeit, olvashattuk Kálóczi Imre, Budaörs alpolgármesterének  közösségi oldalán.

 

 

“A statisztikai adatok alapján elmondható, hogy tovább javult Budaörs, és a kapitányság területére eső települések közbiztonsága.

Számos esetben csökkent az elkövetések száma, és ez azért is figyelemre méltó, mert az egész agglomerációban növekszik a lakosságszám, és ennek ellenére sikerült visszaszorítani a „cselekményszámot” 

Alpolgármesterként a város minden lakója nevében megköszöntem az állomány tagjainak az elmúlt éves munkájukat, amellyel elősegítették azt, hogy Budaörs ilyen nyugodt, és békés város lehet.

Kiemeltem, hogy mennyire fontosnak tartjuk a lakossággal való jó kapcsolatát a rendőrségnek, hiszen amikor az ovisok rendőrkutyát simogatnak, az iskolások rendőrautóba ülhetnek, vagy éppen a nyugdíjasok kapnak „kiképzést” a trükkös tolvajok ellen, mind azt a célt szolgálja, hogy közelebb kerüljön a rendőrség a polgárokhoz.

Természetesen mindenhol van fejlődési lehetőség, így a rendvédelem területén is, azonban kapitány Úrral folytatott beszélgetésem során meggyőződhettem arról, hogy a Budaörsi rendőrkapitányság a tavalyi év során bekövetkezett parancsnokváltást követően is ugyanolyan precíz, felkészült és lelkiismeretes kézben van, mint amilyenhez hozzászokhattunk az előző parancsnok, Galuska-Tosmits László ezredes ideje alatt, akinek ezúton is szeretném megköszönni a Budaörsön végzett munkáját, hiszen a 2017-es eredmények egy része még az ő vezetése alatt született”- írta bejegyzésében az alpolgármester. 

 

rendorkapitanysag

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.