Sok adomány gyűlt össze – Köszönjük!

(Budaörs, 2017. december 6. – Budaörsi Infó) 2017. december 2-án rendezte meg a harmadik Mikulás futást Budaörsön a RunÖRS csapata. A futás időtartama alatt ismét adománygyűjtésre is sor került, idén a Budaörsi Infó szervezésében az Egy szív a gyermekért Alapítvány javára. Rengeteg ajándék jött össze! Köszönjük!

 

 

A Városi Sportcsarnok előterében volt a gyűjtőpont, ahová több doboznyi plüss játékot, társast és iskolaszereket hoztak a budaörsiek.

 

adomany

 

mikulasfutas17 (47)

 

mikulasfutas17 (45)

 

Budaörsi Infó nyomon követi az adományok útját és természetesen beszámol az átadásukról is.

Köszönjük a szervezőknek és a támogatóknak, hogy segítettek abban, hogy boldogabbá tegyük néhány gyermek karácsonyát.

 

egy_sziv600

“Egy szív a gyermekekért” Alapítvány célja a Magyarországon élő, magyar állampolgárságú gyermekek külföldön történő gyógykezelésének pénzügyi támogatása, olyan speciális esetekben, amikor a hazai intézetekben, vagy külföldi szakember meghívásos közreműködésével az nem biztosítható. A műtétek és kezelések szakorvosi költségeit az OEP finanszírozza. 1998. január 1-től az alapítvány közhasznú.

Szabad pénzeszközeinek felhasználásával évente orvosi műszereket adományoz a kiírt pályázaton nyertes gyermek-egészségügyi intézetek számára.

Összefogva a hazai és külföldi gyógyintézetekkel 2004-től támogatást nyújt fiatal egészségügyi szakembereknek a legújabb gyógyászati technikák elsajátításához.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.