III. Budaörsi Mikulásfutás szombaton – Ajándékgyűjtés a gyermekeknek

(Budaörs, 2017. december 28. – Budaörsi Infó) 2017. december 2-án rendezi meg a harmadik Mikulás futást Budaörsön a RunÖRS csapata. A futás időtartama alatt ismét adománygyűjtésre is sor kerül, idén az Egy szív a gyermekért Alapítvány javára. 

 

 

 

Az eseményről fontos tudni, hogy teljesen INGYENESEN kerül megrendezésre.

Mikulás alkalmából főként a gyermekeknek szeretnének a szervezők kedveskedni. Három táv került kialakításra. Egy a kicsiknek (Ovis futam), amely 500 m lesz, és két hosszabb táv a felnőtteknek, amely 2,5 km és 5 km.

 

A részvételhez regisztráció szükséges, amit ide kattintva tudnak megtenni! 

 

A bemelegítés után 10 órakor rajtol el az első csapat a Városi Sportcsarnok és Uszoda elől. 

 

 


10-től 12-óráig a Sportcsarnok előterében adományokat gyűjt az Egy szív a gyermekekért Alapítvány. 


 

A gyűjtőponton várnak minden olyan játékokat, plüss figurákat, társast, stb., amit szívesen odaadnának a rászoruló beteg gyerekek számára. 

A Budaörsi Infó nyomon követi az adományok útját és természetesen beszámol az átadásukról is.

 

egy_sziv600

 

“Egy szív a gyermekekért” Alapítvány célja a Magyarországon élő, magyar állampolgárságú gyermekek külföldön történő gyógykezelésének pénzügyi támogatása, olyan speciális esetekben, amikor a hazai intézetekben, vagy külföldi szakember meghívásos közreműködésével az nem biztosítható. A műtétek és kezelések szakorvosi költségeit az OEP finanszírozza. 1998. január 1-től az alapítvány közhasznú.

Szabad pénzeszközeinek felhasználásával évente orvosi műszereket adományoz a kiírt pályázaton nyertes gyermek-egészségügyi intézetek számára.

Összefogva a hazai és külföldi gyógyintézetekkel 2004-től támogatást nyújt fiatal egészségügyi szakembereknek a legújabb gyógyászati technikák elsajátításához.

 

Támogassuk együtt e célokat! 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.