Őr-járőrtárs rész-szakképesítésre várják a jelentkezőket

2017. december 01-jei kezdéssel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (a továbbiakban BRFK) őr-járőrtárs rész-szakképesítés megszerzésére irányuló képzést (OKJ) indít.

 

A képzésre történő jelentkezés határideje: 2017. október 20.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várják.

 

Felvételi követelmények:

– 18. életévét már betöltött, de az 55. életévét még be nem töltött, cselekvőképes személy,

– magyar állampolgárság,

– állandó belföldi lakóhely (budapesti, vagy Budapest környéki állandó/ vagy tartózkodási hely),

– érettségi bizonyítvány!

– büntetlen előélet,

– fizikai alkalmasság,

– pszichológiai alkalmasság,

– egészségügyi alkalmasság,

– pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minősítése,

– kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez.

 

A képzés sikeres befejezését követően a Budapesti Rendőr-főkapitány valamely kerületi Rendőrkapitányságának állományába történő kinevezés, hivatásos szolgálati jogviszony létesítése garantált, rendészeti szakterületen végzendő feladatkörrel.

 

A felvételi eljárás kötött sorrendben zajlik és 3 lépcsős:

1. fizikai alkalmasság

2. egészségügyi alkalmasság

3. pszichológiai alkalmasság

 

Első fokon alkalmatlan minősítés esetén a fellebbezés lehetősége adott.

Mivel a felvételi eljárás időtartama elhúzódhat, érdeklődés esetén a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, valamint a fizikai felméréshez szükséges háziorvos által aláírt és lepecsételt igazolást el kell juttatni a toborzo.brfk@budapest.police.hu e-mail címre vagy személyesen a BRFK Rendészeti Igazgatási Központ címére: 1139, Budapest, Teve utca 4-6. (BRFK Humánigazgatási Szolgálat, Toborzó Csoport). Ezzel egyidejűleg az egészségügyi alkalmassági vizsgálathoz szükséges leletek beszerzését is meg kell kezdeni.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak a 443-5000/32-595 (Monoki Zsolt r. százados), 32-629 (Lukács Viktor r. törzsőrmester), 32-888 (Szabó Viktor r. főhadnagy), vagy a 06-1/443-5342-es közvetlen városi telefonszámon.

 

A jelentkezés feltételeit tartalmazó pályázati felhívás és a jelentkezési egységcsomag az alábbi linkre kattintva közvetlenül is elérhető:

http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/palyazatok

 

brfkplakat2

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.