160 000 Ft-ot nyert a Hermann Ottó Általános Iskola

(Budaörs, 2017. október 4. – Budaörsi Infó) Negyedszerre rendezték meg idén a félmaraton futófesztivált 2017. október 1-jén. Az általános iskolák között hirdetett versenyben a budaörsi Hermann Ottó Általános Iskola lett az első! Gratulálunk!

 

A hangulat ezúttal is fergeteges volt, összesen 527-en neveztek és 452-en teljesítették a távot, ami igen jó arány, ezen felül 63 gyerek és 17 szülő futott karszalaggal az iskolák versenyén.

Több civilszervezet, klub, baráti társaság képviseltette magát, többek között a RunÖrs, a Kocogik, a budaörsi triatlonosok és kézilabdások, a Budaörsi Diáksport Egyesület gyermekversenyzői, sőt, olimpikonok is csatlakoztak, Ungvári Miklós cselgáncsozó, Vozár Attila ultramaraton futó, Kótai Mihály, profi ökölvívó és nem utolsó sorban Csere Gábor, maratoni távfutó és Tóth Tamás, a Budaörsi Triatlon Egyesület igazolt versenyzője.

A szervezők az általános iskolákat is igyekeztek bevonni a versenybe, számukra SULImaraton névvel indítottak egy 2 kilométeres futamot, ingyenes nevezést biztosítottak és pénzdíjjal jutalmazták azt a három intézményt, ahonnan a legtöbb diák, szülő és tanár teljesítette a távot.

 

1. helyezett:  Hermann Ottó Általános Iskola (Budaörs) 160 000 Ft készpénz nyert

2. helyezett: Új Budai Alma Mater Általános Iskola 120 000 Ft készpénz nyert

3. helyezett:  Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola 80 000 Ft készpénz nyert

 

Gratulálunk a résztvevőknek!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.