Csenger-Zalán Zsolt budaörsi sajtótájékoztatója – Császárné Kollár Tímea reagálása

(Budaörs, 2017. augusztus 1. – Budaörsi Infó) 2017. augusztus 31-én Csenger Zalán Zsolt, a térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott Budaörsön „Bocsánatkérésre várva”  címmel. Erre reagált Császárné Kollár Tímea, a Jobbik budaörsi elnöke.

 

 

 

Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő a budaörsi sajtótájékoztatón felszólította Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot.

 

Vona Gábor a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje 2017. július 22-én hivatalos facebook oldalán „Nyugdíjas polgárháború lesz?” című bejegyzésében minősíthetetlen és elfogadhatatlan jelzőkkel gúnyolta az időskorúak egy részét. Mindez több mint egy hónapja történt és Vona Gábor – bár erre már többször is felszólítást kapott – azóta sem kért bocsánatot az általa megsértett nyugdíjasoktól. Minden jóérzésű magyar ember – legyen idős vagy fiatal – felháborodott a bejegyzésen. Szégyellheti magát Vona Gábor és az általa képviselt Jobbik.

Tűrhetetlen és felháborító, hogy magyar honfitársainkat pusztán életkoruk alapján gúnyolódó jelzőkkel illessen bárki is saját hazájukban. Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy a magát „A Nép Pártján” állónak tituláló Jobbik elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje megalázza és megsértse a saját politikai elveitől esetleg eltérő nézetű, időskorú polgárainkat. Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy Vona Gábor többszöri felszólítás ellenére mindezért a mai napig nem kért bocsánatot.

Egy hónapja várunk a bocsánatkérésre, azonban tovább már nem várhatunk. Ezekben a napokban telefonon és e-mailben kerestük meg azokat, akik írásban felhatalmazták pártunkat kapcsolattartásra azért, hogy tájékoztassuk őket arról, hogy a Jobbik elnöke milyen véleményt fogalmazott meg róluk.

Ezúton is ismételten felszólítom Vona Gábort, hogy kövesse meg a megsértett nyugdíjasokat, és kérjen tőlük bocsánatot! Egyúttal arra kérem a Jobbik helyi szervezetének elnökét, Császárné Kollár Tímeát, hogy, – ha már Vona Gábor nem teszi meg – pártelnöke helyett Ő kérjen bocsánatot a tiszteletlen, gúnyolódó szavakért.” 

 

 

Császárné Kollár Tímea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom budaörsi elnöke a következőket reagálta Csenger-Zalán Zsolt sajtótájékoztatójára:

 

 

csaszarne_kollar_timea_portalra

Császárné Kollár Tímea

 

 

„Csenger-Zalán Zsolt, Pest megye 2. számú választókerületének kormánypárti országgyűlési képviselője a mai napon sajtótájékoztatót tartott, amely csupán egy a sok közül, ugyanis országszerte azt kapták feladatul a Fidesz-KDNP képviselői, hogy ilyen ócska és hazug kampányfogással éljenek.

Az sem önálló gondolat volt, hogy engem, mint a Jobbik helyi szervezetének elnökét arra szólított fel, hogy határolódjak el Vona Gábortól, a párt elnökétől, helyette én kérjek bocsánatot az általa leírtakért, ugyanis mindenhol ugyanabból a központi kottából játszanak a fideszes képviselők, sorra szólítják fel területi vezetőinket, önkormányzati képviselőinket ugyanerre.

Ennek a felhívásnak nem tehetek eleget, mivel Vona Gábor nem sértette meg a nyugdíjasokat, ezt a valótlanságot a Fidesz hazugsággyára terjesztette, elterelve a figyelmet többek között a korrupcióról, a tömeges kivándorlásról, az egészségügy katasztrofális helyzetéről, vagy éppen a nyugdíjkorhatár hamarosan bekövetkező emeléséről.  Az ügy tisztázására itt elolvashatják Vona Gábor teljes bejegyzését, amelyet a választók többsége nem ismer, továbbá megtekinthetik azt a videót is, amelynek hatására ez a bejegyzés íródott.

https://www.facebook.com/vonagabor/posts/10155627042494623:0

https://alfahir.hu/2017/08/03/n1tv_nyugdijasok_vona_gabor_tupo_bacsi_kormanypropaganda

Én szólíthatnám fel Csenger-Zalán Zsolt képviselő urat arra, hogy kérjen bocsánatot, többek között azokért az aljasságokért, amelyeket a Jobbik az alábbi közleményében felsorol, de nem teszem. Nem teszem, mert ha meg is tenné a képviselő úr, akkor is hiteltelen lenne, tehát felesleges. Ha ugyanis zavarná, hogy egy ilyen erkölcstelen gyűlöletkampány egyik epizódszerepét bízták rá, akkor ezt a sajtótájékoztatót nem tartotta volna meg. Megtartotta.

Nem a Jobbik, hanem a Fidesz nézi le az időseket. Nem Vona Gábornak kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, amiért szétverte az idősek egészségügyi ellátását, elvett 3000 milliárd forintnyi magán-nyugdíjpénztári vagyont, de legfőképp azért, mert a megalázóan alacsony bérekkel elüldözi Magyarországról a nyugdíjasok gyermekeit, unokáit.

A Fidesz a mai napig nem kért bocsánatot a nyugdíjasokat nyomdafestéket nem tűrő stílusban becsmérlő szolnoki polgármester vagy a szépkorúakat “nyuggernek” nevező Kubatov Gábor miatt. Ráadásul az időseket uszító, manipulatív kampányt vélhetően éppen az a Habony Árpád irányítja, akit jogerősen elítéltek egy nyugdíjas házaspár bántalmazása miatt.

A Fidesztől az idősek a tisztességes nyugdíjak helyett csak uszító, a magánszférát sem kímélő telefonokat kapnak. A kormánypárt félre akarja vezetni őket, árkokat ás és társadalmi csoportokat ugraszt egymás ellen. A Jobbik e helyett azt ajánlja: Orbán Viktor ne futamodjon meg Vona Gábortól, legyen benne bátorság és fogadja el az idős emberek problémáiról szóló nyilvános, hazugságvizsgálós tévévitára kihívást, ne nevezze komolytalannak a nyugdíjasok valódi gondjait!”

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.