A márciusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. március 14. – Budaörsi Infó) A márciusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán olvashatnak arról, hogy a képviselő-testület elfogadta Budaörs 2017. évi költségvetését. A költségvetés kiadási oldala 18,8 millió forint. A további részleteket megtalálják újságunkban.

 

17_03_budaorsiinfo (1)

 

Egy tavaly elindult cikkünk nyomán a budaörsi Farkashegyen található emlékmű-maradvány újjáépítésével kapcsolatban találnak új információkat a harmadik oldalon.

 

17_03_budaorsiinfo (2)

 

A kedvelt Budaörsi Képes Hírmix kétoldalas rovatunkban megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

17_03_budaorsiinfo (3)

 

Felkerestük a budaörsi iskolák igazgatóit, és arra kértük őket, hogy foglalják össze eddigi tapasztalataikat azokkal a változásokkal kapcsolatban, amelyeket az oktatás államosítása von maga után. Válaszaikat a cikkben találják.

 

17_03_budaorsiinfo (4)

 

A helybéliek, kirándulók, akik 2016 és 2017 során jártak a Budaörsi kopárokon, szemtanúi lehettek a hegyeken zajló természetvédelmi célú élőhely-rekonstrukciós munkáknak. Ezzel kapcsolatban bővebb információt és magyarázatot találnak újságunkban.

 

17_03_budaorsiinfo (5)

 

A márciusi Budaörsi Infó hátlapján megtalálják a 2017-ben megrendezett Budaörsi NŐ fotókiállítás díjazottjait és az idei Budaörsi Ki mit tud!? meghívóját is.

 

17_03_budaorsiinfo (7)

17_03_budaorsiinfo (6)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_marcius (1)

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.