Felújítják a budaörsi Intersport áruházat

(Budaörs, 2017. február 18. – Budaörsi Infó) Több mint egymillió eurós (mintegy 308 millió forint) áruház-felújítási programba kezdett az Intersport Magyarországon, a beruházás eredményeként újabb munkahelyek születnek. A budaörsi áruház alapterülete is nőni fog.

 

 

A sportszer-kereskedelmi hálózat magyar tagja 300 ezer eurós befektetéssel új arculatot ad szombathelyi áruházának, ezt követően még a tavasszal több mint 700 ezer eurós beruházással megújítja budaörsi egységét.

A várhatóan március második felében Budaörsön újranyíló áruház alapterülete ezáltal 800 négyzetméterrel, 3000 négyzetméterre nő.

Horváth Csobán, az Intersport Magyarország ügyvezetője kifejtette: a legmodernebb kereskedelmi technológiák meghonosítása ellenére nem csökken, hanem már az újranyitáskor 10 százalékkal nő a munkavállalók száma, miközben a további felújítások is újabb munkahelyeket teremtenek országszerte. A vállalatnak jelenleg 180 alkalmazottja van.

Nyakas Ildikó, az Intersport munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a budaörsi áruházuk esetében még jobban megerősítik a márkás árukínálatukat.

“A Nike nemzetközi szinten is kiemelkedő shop-in-shop részleggel bővül, illetve a márkás gyerektermékek is erősebb fókuszt kapnak.”

 

Mikor fog megnyitni a felújított budaörsi Intersport? 

“Március második felében nyitunk újra, egyelőre közelebbi infóval nem szolgálhatok.”

Az áruház 3000 négyzetméternyi növekedést tervez. A jelenlegi áruházukhoz képest hátrafelé terjeszkednek majd. A múltban az áruház része volt a játékáruház, ennek területével bővítik majd az áruházat.

Bár a felújításról látványtervet nem kaptunk, viszont néhány Linz-ben készült fotót igen. A budaörsi áruház a képen láthatóhoz hasonlóan kerül majd kivitelezésre.

 

pluscity

pluscity1

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.