Kiderült, hogy ki az egyik Budaörsi NŐ 2017-ben

(Budaörs, 2017. február 18. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ fotókiállításról már többször olvashattak hírportálunkon. A kiállítást idén szervezik meg harmadjára. Cikkünkből fény derül az egyik Budaörsi Nő kilétére, aki szerepelni fog idén a kiállított képeken.

 

 

2015-ben rendezték meg először Budaörsön A Budaörsi NŐ fotókiállítást. A kiállítás 10 olyan helyi nőt mutatott be, akik fontosak a város élete szempontjából és munkájuk, életük példaértékű mások számára.

2016-ban is nagy sikerrel folytatódott ez a különleges képes bemutató, és idén sem fognak csalódást okozni a szervezők. Állófogadással és meglepetés műsorral várják majd az érdeklődőket a kiállításmegnyitón.

 

2016abudaorsinomegnyito10

A Budaörsi NŐ fotókiállítás 2016.

 

2017. március 8-án derül ki, hogy ki az idei 10 kiválasztott, viszont egy nevet már lehet tudni.

A 2017-es év első megnevezett Budaörsi NŐ-je Szentandrási-Szabó Emese.

 

szaboemese

 

Emese 2016-ban az ország tortája versenyben bejutott a legjobb 10 közé, valamint az ország cukormentes tortája versenyen egy hajszállal lemaradva az első helyről, megkapta a leginnovatívabb tortának járó díjat.

 

cukrasz_verseny

 

A 2012-ben nyitott Suhajda cukrászdánknak ő a lelke. Nem alkuszik soha, ha a minőségről van szó, még akkor sem, ha az a sokkal nehezebb út.

A rengeteg munka és a család mellett jelenleg egy budaörsi üzleti csoport elnöki feladatait is ellátja, és igyekszik ez által a helyi vállalkozókat segíteni.

Fantasztikusan kreatív, bármikor kitalál egy új sütit, a Budaörsi NŐ tortát is a kezdetektől fogva ő készíti. Ha pedig nincs más dolga éppen, akkor tervez valakinek egy családi házat. Kedvessége, szaktudása megédesíti a budaörsiek hétköznapjait.

 

A Városi Magazin legutóbbi adásában bepillantást nyerhetnek a fotózásba is (24:15 perctől):

 

 

 

A további nevekre is hamarosan fény derül A Budaörsi NŐ fotókiállításon 2017. március 8-án, 18 órakor a Városházán!

 

2017. március 11-én pedig egy Nőnapi jótékonysági bállal zárul a rendezvény.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.