Idős nőtől próbált pénzt és ékszereket kicsalni

A budaörsi rendőrök elfogták, később az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását a 38 éves gyanúsítottnak. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást csalás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Katalin 38 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2017. január 6-án hajnalban – magát a sértett lányának kiadva – hívott fel budaörsi otthonában egy idős nőt. Azt mondta, hogy nagy bajban van, ezért pénzre lenne szüksége. Rövid idő elteltével ismét telefonált és a pénzen kívül a nő ékszereit is elkérte. A 38 éves nő azt mondta az idős asszonynak, hogy a pénzt és az ékszereket a ház előtt várakozó nőnek adja oda.

 

Még mielőtt ez megtörtént volna, a sértett felhívta telefonon a lányát és ekkor kiderült, hogy a 38 éves gyanúsított át akarta verni, ezért értesítette a rendőrséget.

 

A budaörsi rendőrök Sz. Katalint a sértett háza előtt elfogták, előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

 

Az illetékes bíróság 2017. január 8-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.