Gyógyszertárakból loptak

A solymári és a piliscsabai körzeti megbízottak két fővárosi férfit azonosítottak be. A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse folytat eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. József 39 éves és P. László 42 éves budapesti lakosok ellen.

 

A gyanúsítottak 2016. május közepétől június végéig – több alkalommal – egy solymári gyógyszertárban – az eladók figyelmét elterelve – az eladótérben lévő szekrényből és a szabad polcról különböző termékeket tulajdonítottak el.

Továbbá a két fővárosi férfi 2016. május 27-én 15 óra 20 perc és 15 óra 29 perc közötti időben egy piliscsabai gyógyszertár eladótérben kihelyezett szekrényből, valamint az üveges pult mögött található szekrényből is különböző termékeket tulajdonított el.

 

A begyűjtött információk alapján O. Józsefet és P. Lászlót a solymári és a piliscsabai körzeti megbízott beazonosította, akiket a Pilisvörösvári Rendőrőrsön 2016. november 28-án és 29-én hallgattak ki a nyomozók gyanúsítottként.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse folytatja le.

 

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.