II. Budaörsi Mikulásfutás hamarosan

(Budaörs, 2016. november 21. – Budaörsi Infó) 2016. december 4-én ismét Mikulás futás lesz Budaörsön. A budaörsi Vöröskereszt a futás időtartama alatt ismét adományokat gyűjt a rászorulóknak, amiket még aznap este a Mikulás át is ad a budaörsi családoknak. Részletek a cikkben.

 

Az eseményről fontos tudni, hogy teljesen INGYENESEN kerül megrendezésre. Mikulás alkalmából főként a gyermekeknek szeretnének a szervezők kedveskedni. Két táv került kialakításra. Egy a kicsiknek (Ovis futam), amely 500 m lesz, és egy hosszabb táv a felnőtteknek (Buli futam), amely 2,5 km.

 

2015mikulas_futas (19)

 

A két táv rajtja:

500 m, rajt 13 órakor.

2,5 km, rajt 13:25 kor

 

A rendezvény teljesen INGYENES ellenben regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni ide kattintva lehet.

 

A verseny ideje alatt a Városi Sportcsarnokban a budaörsi Vöröskereszt önkéntesei várják azokat az ajándékokat, amelyeket még aznap este továbbíthatnak a rászoruló családoknak. A feleslegessé vált játékokat, könyveket, édességeket 12 órától lehet leadni a Sportcsarnok földszintjén a Vöröskereszt standjánál.

 

2015mikulas_futas (49)

 

A futást követően tombola lesz, melyen a versenyzők a rajtszámaik alapján indulnak.

A sorsoláson a támogatók által felajánlott nyeremények találnak gazdára.

Sáfár Norbert, a RunÖrs csapat tagja, lelkes budaörsi lakos, a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az ünnepekre való tekintettel, gondolva a rászorulókra, a versenyt idén is egybeköti egy adománygyűjtéssel.

 

safar_norbert

Sáfár Norbert

 

“Az adományok december 6-án kiosztásra is kerülnek, a helyi Vöröskereszt irodájában a Deák Ferenc utca 12-ben 18 órától. Maga a Mikulás fogja kiosztani. A rászorultakat értesítjük az akcióról, de nem szükséges meghívás, bárki eljöhet, aki örülne egy kis mikulás ajándéknak.

 

2015mikulas_futas (47)

 

A futás szerintem egy olyan sport, amit nem csak magányosan lehet űzni, hanem közösségépítő ereje is van. Az embereknek kell, hogy érezzék, hogy tartoznak valahová, hogy barátok veszik körül. Számunkra ilyen közösség a RunÖrs. Egy lelkes kis csapat, aminek a tagjai mindig számíthatnak egymásra.”

A Budaörsi Infó a program médiapartnere így természetesen az eseményen részt vesz és folyamatosan beszámol majd a részletekről. Tartsanak velünk önök is, és a mikulás sapkát se hagyják otthon.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.