Májusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2016. május 20. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven májusban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat:

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pályázatot hirdet a főváros közösségi tereinek fejlesztésére: közterületek komplex megújítására és közösségi célú városrehabilitációs programok megvalósítására. Pályázatot az egyes kerületi önkormányzatok nyújthatnak be, projektgazdaként együttműködve a helyi magánszférával és civil szervezetekkel.

Pályázatok benyújtása: 2016. szeptember 30-ig

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

A ClimateLaunchpad 2016 start-up versenyre a fenntartható fejlődés kihívásaira válaszoló üzleti ötleteket várnak. A döntő nyertese többek között €10 000, a második helyezett €5 000, míg a harmadik €2 500 pénzjutalmat kap.

Jelentkezési határidő: 2016. június 03.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatala kétfordulós pályázatot hirdet imázsfilm készítésére.

Benyújtás határideje: 2016. június 10.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

A sepsiszentgyörgyi VADON Egyesület meghirdeti a III. TransNatura Nemzetközi Természetfotó pályázatot. A pályázat nyílt, amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek a világ bármely pontjáról, kivételt képeznek a zsűri tagjai és a szervezők.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

A Fővárosi Állat- és Növénykert és a Kacaj Panka Mesetár Társaság közös irodalmi pályázatot hirdet a Föld napján „Engedd élni!”. „Alkotói pályázat az élővilág sokféleségének védelmében” címmel. Téma: a körülöttünk élő természet és vadállatok felfedezése, védelme.

A pályázatok beadási határideje: 2016. július 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat:

A Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. fotópályázatot írt ki Éléskamra témakörben. A pályázat célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat. Bemutassák a rég elfeledett vagy éppen ma is gyakorta használt erdőn, mezőn, vízmelléken, konyhakertben fellelhető konyhai alapanyagokat természetes előfordulási formájukban és helyeiken.

Pályázatok feltöltési határideje: 2016. 06.30. 16.00 óra.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat:

A dm pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek számára – a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével.
A helyi közösségek támogatása az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan:
– egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok támogatása
– szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatása
– környezetvédelem, energiafelhasználás csökkentése, „zöld” energiaforrások fejlesztése, környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés témakörében benyújtott programok támogatása
– állatvédelemmel kapcsolatos programok támogatása
Az elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat:

8. Ifjúsági Bolyai pályázat tehetséges tanulók és hallgatók számára. A díjazottak 500 000 Ft támogatásban és más díjazásban részesülnek.

A pályázat beküldésének határideje: 2016. október 24. (hétfő).

Bővebb információért kattints ide.

 

9. Pályázat:

A SZITAKÖTŐ gyerekfolyóirat alkotói pályázatot hirdet ELVESZTETT IDŐ címmel. Várják a didaktikus stílust nagy ívben kerülő, a 8 éven felüli olvasókat megszólító verseket, meséket, prózákat és ismeretterjesztő cikkeket. Az ismeretterjesztő cikkek a természettudomány vagy a társadalomtudomány szempontjából is tárgyalhatják a témát.

Bővebb információért kattints ide.

 

10. Pályázat:

A Közi Horváth József Népfőiskola egyéni, országos rajzpályázatot hirdet általános iskola alsó tagozatos tanulók részére.

Beküldési határidő: 2016. június 3.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.