MÉDIAKOMMANDÓ – Média szakkör indul Budaörsön

(Budaörs, 2016. április 22. – Budaörsi Infó) Média szakkör indul Budaörsön! Jelentkezz Te is és ismerd meg jobban a hírek világát. Egy olyan csapat tagja lehetsz, ahol nem csak gyakorlatot szerezhetsz, hanem a munka is szórakozás lehet. 

 

A Városi Ifjúsági Klubban egy új szakkör indul májustól. A Médiakommandó névre elkeresztelt média szakkör sok szeretettel várja azokat a 12 és 22 év közötti fiatalokat akik szeretnek írni, szeretnének megtanulni fotózni, szeretnének egy jó csapathoz tartozni, és meg is szeretnék érteni, amit olvasnak.

A szakkör a Budaörsi Infó szakmai támogatásával valósul meg, így a résztvevőknek lehetőse nyílik majd arra is, hogy betekintést nyerjenek egy valódi szerkesztőség munkájába.

Egy olyan csapatot építünk, amelyben bárki megtalálhatja a helyét és a saját képességeit fejlesztheti.

A résztvevők újságírással, fotózással és filmkészítéssel is megismerkedhetnek. Ezt a rendhagyó programot sikeresen abszolválók tanúsítványt és megjelenési lehetőséget is kapnak.

A kezdeményezés egyik lényeges célja, hogy a fiatalok rászokjanak a hasznos időtöltésre, a gondolkodásra, és hogy ezáltal barátokat szerezzenek és kimozduljanak a négy fal közül. Szeretnénk egy olyan aktív, fiatalokból álló közösséget kialakítani, akiknek szinte második otthonukká válik az Ifjúsági Klub.

 

Jelentkezni a mediakommando@ifiklub.hu e-mail címen, vagy a 70/285-5287-es telefonszámon lehet 2016. április 30-ig!

 

A szakkör 2016. május 11-én, szerdán kezdődik 17 órakor. Azt követően minden héten azonos időpontban lesz. Amennyiben nem felel meg neked ez az időpont hívj minket és egyeztessünk.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.