Bombariadó van az Ikeánál, kiürítették az Auchant és a Decathlont is

Bombariadó van a budaörsi IKEA-nál, az Auchant és a Decathlont is kiürítették, a környéken hatalmas a dugó.

 

Bombariadó miatt kiürítették a budaörsi IKEA-t, az Auchant és a Decathlont, a parkolóban és a környéken óriási forgalmi dugó alakult ki. A rendőrség és a tűzszerészek már a helyszínen vannak, kitereltek mindenkit értesült az mno.hu.

A helyzetet súlyosbítja, hogy baleset történt az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán, a forgalom mindkét irányban akadozik, fennakadásokra lehet számítani.

A hirado.hu helyszíni tudósítása szerint az Auchan áruházban három óra előtt néhány perccel először a munkatársakat gyűjtötték a húspult köré, majd a vásárlókkal is közölték, hogy “technikai okok miatt” el kell hagyniuk az épületet.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője megerősítette: délután negyed háromkor telefonos fenyegetés érkezett, az érintett épületekből mindenkit kitereltek, a tűzszerészek pedig megkezdték a vizsgálatot. Közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen indul eljárás.

Nem csak az IKEA-ból, az Auchan-ból, és a Decathlonból tereltek ki mindenkit, hanem az ott lévő többi áruházból is. Az mno.hu értesülése szerint a nagy dugót az okozza, hogy minden autós egyszerre távozna, de nem tud, többen már a füvön áthajtva próbálják kikerülni a többieket.

 

A rendőrök az épületet átvizsgálták, robbanószert vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

18 óra után ismét kinyitottak az üzletek. A bombariadó nagy mértékű bevételkiesést okozott, így amennyiben megtalálják a tettest, akár kártérítés megfizetésére is kötelezhetik.

 

http://mno.hu/belfold/bombariado-van-a-budaorsi-ikea-ban-1335737

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.