Lassan épül a Bor utcában leégett ház – Jótékonysági koncert Budaörsön

(Budaörs, 2016. március 29. – Budaörsi Infó) 2016. március 25-én jótékonysági koncertet szervezett a Városi Ifjúsági Klub, a Bor utcában leégett ház lakóinak megsegítésére.

 

 

A Budaörsi Infó Online-on olvashattak először arról, hogy Budaörsön a Bor utcában 2016. február 16-án 15 óra körül kigyulladt egy emeletes családi ház. A házban lakók minden értéke odaveszett. A család a budaörsiek segítségét kérte ekkor.

2016. március 25-én a Városi Ifjúsági Klub jótékonysági koncertet szervezett a megsegítésükre. Belépő nem volt, csak egy adományos láda, amibe mindenki saját belátása szerint dobhatott be pénzt.

 

ifjusagi_klub_koncert_leegett_haz2

 

Balázs Imre és családja már kapunyitáskor megérkezett a helyszínre, és bár az első fél órában még nem volt túl sok érdeklődő, de a koncertek végére szép számban összegyűltek a segítők.

A család az Ajándék Családsegítő Alapítványtól vehette át a 82 195 Ft-ot, amit a budaörsiek adtak össze azért, hogy ismét lehessen fedél a bajbajutottak feje felett.

 

ifjusagi_klub_koncert_leegett_haz4

 

Balázs Imre, a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon sok adományt és segítséget kaptak az elmúlt időben.

„A budaörsi Vöröskereszttől sok ruhát kaptunk, volt aki ágyat, hűtőszekrényt vagy gáztűzhelyet ajánlott fel. Érkezett faanyag, cserép, cement és sóder is.

Ezt sosem gondoltam volna, hogy számíthatok másokra, hogy pont nekem segítene bárki is, és mégis így lett. Ez ad nekem erőt, ez az összefogás, ami ezt a koncertet is életre hívta, amit még egyszer nagyon szeretnék megköszönni.”

 

 

ifjusagi_klub_koncert_leegett_haz1

SWAMP

 

Hol tart most az építkezés, mire lenne még szükség?

“Most a tetőnél tartunk. A válaszfalakhoz lesz szükségünk még anyagra, gipszkartonra például. A belső részhez pedig majd csempére és laminált lapra.”

 

ifjusagi_klub_koncert_leegett_haz5

 

Ha emberekkel nem is telt meg teljesen a nagyterem, de szeretettel minden bizonnyal.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.