Mert vannak csodák – Örömhír Patríciáról

(Budaörs, 2016. március 9. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünben már olvashattak Patríciáról, akiért már nem csak Budaörs sportolt. Tegnap édesanyja egy olyan üzenetet tett közzé, amire mindannyian vártunk. 

 

 

Csilla, Patrícia édesanyja 2016. február 23-án a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a nagylány a helyzethez képest jól van, és nagyon jól viseli a kezeléseket.

„Decemberben kezdett gyengélkedni, de akkor még azt hittük, hogy mellhártya gyulladása van, viszont egy hét elteltével kiderült, hogy nagyobb a baj, daganatot diagnosztizáltak nála. Kemoterápiás kezelést kap, ezért számítottunk arra, hogy a haja is kihullik majd. Patrícia nagyon intelligens módon elébe ment ennek, és maga kérte, hogy nyírjuk rövidre a haját. Most azon izgul, a gyógyulását követően vajon milyen lesz az „új haja”. Patrícia töretlenül hisz abban, hogy meggyógyul, és nem is történhet ez másként, hisz ez egy gyógyítható betegség.”

 

2016. március 8-án a következőket nyilatkozta:

„…és valóban vannak csodák: A mai kontroll MR vizsgálat láttán orvosaink szó szerint nem hittek a szemüknek, hiszen kevesebb, mint két hónappal a diagnózis felállítása és a kezelés megkezdése után a rendkívül nagy kiterjedésű daganat eltűnt. Istennek hála, mindössze két „kicsi heg” maradt hátra, ami azonban nem mutat aktivitást! …mert vannak csodák: Patrícia. – Patrícia Anyukája

 

A Vivace táncegyüttes, amelynek tagja ezt írta Facebook-posztjában:

„Patrícia még kislányként került hozzánk és hamar belopta magát mindenki szívébe. Cserfes, ambiciózus és imádja a kihívásokat.

Vivace-lányként rengeteg közös élményben volt részünk és kicsit sem túlzok, ha azt mondom, hogy mindig elsőként jelentkezett, ha programokról volt szó.

Számos fellépést, versenyt és külföldi szereplést tudhat maga mögött, így mindig egy magabiztos, tehetséges és mosolygós táncosként lépett színpadra.

Az egyesület életében nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnánk arra, hogyan tudnánk segíteni Patrícia életét, így minden táncórán készül neki egy fotó, egy videó, ami ha csak egy percre is, de mosolyt csal az arcára.

A tegnapi nap csodája pedig, hogy újra köztünk volt…”

 

Patrícia ott volt a csapattal, amely fellépett március 8-án este A Budaörsi Nő fotókiállítás megnyitóján a Városházán.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.