Éjféli futás Patríciáért Budaörsön

(Budaörs, 2016. március 5. – Budaörsi Infó) A budaörsi médiák közül először a Budaörsi Infóban olvashattak Patríciáról, az illyéses diákról, aki gyógyulásáért már nem csak helyi szinten, hanem országosan is rengetegen sportolnak. A legutóbbi nagyobb akció 2016. március 3-án volt.

 

 

„Éjféli futás Patríciáért” címmel a Zsíros kenyér pub éjszakai futást szervezett.

Sáfár Norbert a Budaörsi Infónak elmondta, hogy  a futást megelőzően a pub-ban Betlehem Csaba ötletgazda köszönetet mondott a jelenlévőknek, hiszen a késői időpont és kedvezőtlen időjárás ellenére is több mint 100 fő gyűlt össze. Ugyancsak kifejezte köszönetét Patrícia édesapja is, majd a futókkal együtt ő is elindult a közel 2 km-es távon.

“Az eseményre budaörsi sportegyesületek, magánszemélyek mellett többen érkezetek más településekről is, voltak akik a hétköznapi öltözékükben teljesítették a távot. Sajnos időközben az időjárás is kedvezőtlenebb lett, de ez senki lelkesedését nem fogta vissza. Visszaérkezve forró teával vagy egy pohár sörrel kedveskedtek a szervezők a résztvevőknek.

 

Ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk Patríciának!”

 

Futásotokról készült posztotok mellé használjátok a #Patriciaertfutok vagy a #RunforPatricia tag-eket ezzel is további erőt sugározva Patríciának.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.