Lakossági fórum lesz az Árok utcai sportlétesítmény felújításáról

(Budaörs, 2016. február 12. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak a  budaörsi Őszirózsa utca lakóinak félelmeiről, miszerint egy “gigantikus méretű” stadion épül Budaörsön. Cikkünket követeően a BSC Sport Club Labdarugó szakosztály közösségi oldalán egy lakossági fórum meghívóját tette közzé. A részleteket a cikkben találják.

 

Megkérdeztük az Önkormányzatot is ezügyben, akik kérdéseinkre adott válaszaikban biztosították a budaörsieket arról, hogy az a feltételezés, hogy az Őszirózsa utca forgalomnövekedését érinti az építkezés, nem megalapozott.

“Az új létesítmény a jelenlegi forgalomhoz képest nem fog többletterhet okozni, a létesítmény megközelítése az eddigivel megegyező módon történik majd.”

 

Az Árok u-i Sportcentrum területén található öltözőépület és centerpálya teljes körű rekonstrukciós munkálataival kapcsolatban 2016. február 18-án 18 órakor lakossági fórumot tartanak.

A TAO Program keretében megvalósuló Árok u-i Sportcentrum területén található öltözőépület és centerpálya teljes körű rekonstrukciós munkálatai projekt apropóján tartják meg a fórumot.

A helyszín: Budaörs, Árok u-i Sportcentrum büfé előtti területe

Tervezett napirendi pontok: 
17:30–18.00: Regisztráció és a jelenlegi épület bemutatása 
18:00–18:30: A projekt bemutatása 
18:30–tól: Lakossági kérdések és hozzászólások

Részt vesznek:
Budaörs Város Önkormányzata, mint tulajdonos
BSC 1924 Futball Kft, mint üzemeltető

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.