“Gigantikus méretű” stadionfelújítás Budaörsön – A környéken lakók aggódnak

(Budaörs, 2016. február 11. – Budaörsi Infó) A budaörsi Őszirózsa utca lakói egy szórólapot készítettek, amit eljuttattak a szerkesztőségünkbe is. “Védjük meg az Őszirózsa utcát és környékét” címmel hívják fel a figyelmet arra, hogy 2016. április közepétől egy “gigantikus méretű” stadionépítő beruházás indul Budaörsön és véleményük szerint ezzel megváltozik, élhetetlenné válik a közvetlen lakókörnyezetük. Ezzel kapcsolatban Budaörs Város Önkormányzatát kérdeztük.

 

Budaörs Város Önkormányzata a témával kapcsolatban a Budaörsi Infóval közölte, hogy az Árok utcai sportlétesítmény felújítása régóta húzódó, szükséges fejlesztés, amellyel kapcsolatban a város képviselő-testülete az előző években több ízben hozott támogató döntést.

“A pálya és létesítményei jelenleg nem felelnek meg a szakszövetség által támasztott követelményeknek, így kedvező az a lehetőség, hogy ezt zömében külső forrásból tudjuk orvosolni.

Az ennek kapcsán megfogalmazott lakossági félelem, amely az Őszirózsa utca forgalomnövekedését érinti, nem megalapozott. Az új létesítmény a jelenlegi forgalomhoz képest nem fog többletterhet okozni, a létesítmény megközelítése az eddigivel megegyező módon történik majd.

A következő héten a sportkomplexum üzemeltetője kifejezetten e tárgyban fog az ott élők számára tájékoztatót tartani.”

 

oszirozsautca

Az Őszirózsa utcai közösség szórólapja

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.