Utcai verekedés Budaörsön

A budaörsi rendőrök három helyi férfit fogtak el.

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Jenő 39 éves és Cs. Krisztián 23 éves budaörsi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. december 22-én 10 óra 40 perc körüli időben az egyik budaörsi vendéglátóhelyről kihívták az utcára sértettet. Ekkor Cs. Krisztián és D. Jenő dulakodni kezdett vele, melynek során több alkalommal megütötték, valamint D. Jenő a kezében lévő baltával a sértett feje irányába suhintott, de a sértett ezt a kezével kivédte.

A sértett – az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint – 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

A gyanúsítottak által elkövetett cselekmény alkalmas volt arra, hogy másokban félelmet, megbotránkozást keltsen, ezért őket a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.