Szakmai segítség budaörsi civil szervezeteknek a NEA pályázatokhoz

(Budaörs, 2015. december 23. – Budaörsi Infó) A budaörsi civil szervezeteknek szakmai segítséget nyújt a Polgármesteri Kabinetiroda, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kollégiumának 2016 évre vonatkozó „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” című kiírására a pályázatokat időben benyújthassák. Részletek az alábbi felhívásban!

 

 

Tisztelt Civil Szervezetek!

Ezúton értesítjük a budaörsi civil szervezeteket, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kollégiumának 2016 évre vonatkozó „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” című pályázatok időben történő sikeres benyújtásához a Polgármesteri Kabinetiroda ügyeleti rendszerben szakmai segítséget nyújt az alábbi időpontokban:

2015. december 28-án, 29-én és 30-án  8.00-13.00 között dr. Egerszegi Magdolna pályázati referens – Polgármesteri Kabinet – Városháza, III. em. 304-es iroda; tel: 06 23 447-818

Amennyiben nem tudja, hogy érdemes-e pályáznia, nem tudjon hogy fogjon hozzá vagy megakadt a pályázati űrlap kitöltésével, kérdései vannak bizalommal forduljon személyesen vagy telefonon kollégánkhoz, aki segíteni fog Önnek.

A pályázatok célja a civil szervezetek működésének támogatása.

Pályázatok elérhetőek: http://civil.info.hu/web/nea

Működési célú pályázatok beadási határideje: 2015. január 4-7.

A NEA kollégiumok a „Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása 2016.”  célú pályázatok beadási határideje: 2015. január 15-19.

Ezen pályázatok sikeres benyújtáshoz Budaörs Város Önkormányzata a budaörsi civil szervezetek részére 2016. január első hetében a Városháza dísztermébe szakmai tájékoztatást szervez, ahol tájékoztatást és kérdések, válaszok formájában kapnak segítséget a civilek a szakmai pályázataik benyújtásához továbbá tájékoztatást kapnak az önkormányzat 2016 évi várható támogatási és pályázati rendszeréről is.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.