A budaörsi Vöröskereszt decemberi programjai

(Budaörs, 2015. december 2. – Budaörsi Infó) A budaörsi Vöröskereszt december hónapban is rengeteg programot szervez. Nézzék meg cikkünkben hol találkozhatnak velük, vagy segíthetik munkájukat.

Véradó kamion – Mikulás ajándék osztás

2015. december 5-én Adventi véradás lesz, az Auchan parkolójában, ahol 10 és 16 óra között lehet vért adni. A közelgő Mikulás ünnep miatt, mindenki kap ajándékot a Véradó kamionban.

A véradással egy időben a Budaörsi Gazdapiacon is kint lesznek a vöröskereszt önkéntesei és Mikulása is, és kisebb ajándékokat, és szaloncukrot is osztanak a gyerekeknek.

 

gazdamikulas8

Mikulás futás – Adománygyűjtés, osztás

2015. december 6-án lesz Budaörsön az első Mikulás futás. A budaörsi Vöröskereszt társszervezőként együttműködve ajándékgyűjtő pontot helyez ki a Városi Sportcsarnok és Uszoda aulájában és 12 óra és 14 óra között várják a felajánlásokat.

Az ajándékok még aznap este célba is fognak jutni, hisz a Vöröskereszt Mikulása a Deák Ferenc utca 12. szám alatt ki is osztja a rászorulóknak a beérkezett adományokat.

 

mikulasfutas

 

Elsősegély vizsganap

2015. december 9-én 16 órakor közúti elsősegély vizsganapot tartanak Budaörsön a Szent Benedek Gimnáziumban 12 órától. Jelentkezni 24 órával a vizsga napját megelőzően lehet.

 

elsosegely_nyujtas_voroskereszt2

 

Élelmiszer gyűjtés

2015. december 11-én és 12-én tartós élelmiszer gyűjtés lesz a Budaörsön a CBA-ban és a TESCO-ban. Erre felhívják az önkéntesek a bejáratnál a vásárlók figyelmét, hogy amennyiben megtehetik egy liszttel, cukorral vagy olajjal többet tegyenek a kosarukba, és adományozzák a Vöröskeresztnek.

 

Szociális terményvásár

2015. december 17-én szociális terményvásár lesz ismét a budaörsi Vöröskereszt udvarán. A legutóbbi akció nagyon jól sikerült, ezért megismétlik az akciót.

 

voroskereszt_iroda_szocialis_termenyvasar_2015

 

Karácsonyi adomány osztás

2015. december 13-án a Városi Karácsonyi ünnepségbe is becsatlakozik a Vöröskereszt, és ezen a napon adományokat osztanak a Templom téren. A pontos részletekről jövő héten bővebben is olvashatnak hírportálunkon.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.