30 éve város Budaörs – Ünnepeljünk, pályázzunk, nyerjünk

(Budaörs, 2015. november 17. – Budaörsi Infó) Budaörs 30 éve város, ebből az alkalomból az Önkormányzat felhívást tett közzé, amiben arra buzdítja a budaörsieket, hogy mutassák meg ők, hogy milyen Budaörs. Három pályázatot írtak ki, amiről bővebb információt a cikkben találnak.

 

 

Zsák András, Budaörs sport és kulturális referense a Budaörsi Infónak elmondta, hogy minden korosztály talál a számára megfelelő pályázati módot. A legkisebbeknek rajzpályázatot, a nagyobbaknak fotópályázatot, a tapasztaltabbaknak pedig Budaörs kvízjátékot hirdetett meg Budaörs Város Önkormányzata.

 

A gyermekrajz pályázatnál minden résztvevő ajándékban részesül, a legjobb alkotásokat pedig szakmai zsűri fogja kiválasztani. A budaörsi óvodások és iskolások pályázhatnak ebben a kategóriában egy olyan alkotással, ami megmutatja, hogy számukra milyen Budaörs.

A fotópályázatra olyan képeket várnak, ami a legjobban kifejezi, hogy “30 éves az én Budaörsöm!”

A beküldött fotókból 2016. január 20-án a Városháza aulájában kiállítás nyílik, a “30 éves a Város” ünnepségsorozat nyitórendezvényeként. Az ünnepi év során a fotókiállítás a város több intézményében is meg fog jelenni.

A fotókat 2015. december 15-ig lehet eljuttatni az alábbi elérhetőségekre: kabinet@budaors.hu

(Lehetőleg 5 megapixel, 300 dpi méretben)

A papír alapú képeket a Polgármesteri Kabinethez (2040 Budaörs, Szabadság út 134.) kell eljuttatni.

 

A kvízjáték még a tapasztaltak számára is egy kis kutató munkát igényel, viszont bárki kipróbálhatja magát kortól függetlenül. Egy 30 kérdésből álló kérdéssorra kell megadni a megfelelő válaszokat és a helyes megfejtést eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba. A kitöltött ív leadható személyesen a Városházán (a portán), vagy levélben is elküldhető: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. 304-es iroda. A borítékra rá kell írni, hogy “30 éves az én Budaörsön!”

A kvízjáték kérdéssorát megtalálják a Budaörsi Infó novemberi számának harmadik oldalán.

A megfejtők között nyereményeket sorsolnak ki, amelyeket a 2016. januári ünnepségen vehetnek át a szerencsés nyertesek.

Az Önkormányzat bár nem árulta el, hogy milyen díjak kerülnek kiosztásra, de azt megtudtuk, hogy nem  bögrére, vagy tollra kell számítani, hanem valóban értékes és hasznos nyereményekre.

 

 kvizjatek_30_eves_budaors

 

Sok sikert kívánunk a pályázatokhoz, próbáljanak szerencsét, vagy mutassák meg, hogy Önök milyennek látják Budaörsöt.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.