A novemberi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2015. november 16. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a Budaörsi Infó novemberi száma hamarosan a postaládákban lesz. Keressék, szeressék és kövessék a Facebookon is!

 

November havi különleges finomságunk a Márton napra való tekintettel konfitált liba recept újságunk második oldalán. Közvetlenül mellette találhatnak egy rövid beszámolót a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről. A témával kapcsolatban a teljes cikket a Budaörsi Infó Online-on találják.

Közművelődési és sportdíjakat adtak át a Városházán. A díjazottak névsorát és fotóját szintén a második oldalon olvashatják. A díjazottakkal készült interjúkat megtalálják hírportálunkon.

 

budaorsi_info_november (3)

 

A harmadik oldalon Budaörs 30 éves városi létének megünneplése alkalmából Budaörs Város Önkormányzata egy 30 kérdésből álló kvízjátékkal készült. Fejtsék meg és adják le a megfejtéseket a Városházán vagy küldjék el postán. Értékes nyeremények várják a legügyesebbeket.

 

budaorsi_info_november (4)

Híres és Képes oldalunkon tájékozódhatnak az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről. Elevenítsék fel képeink segítségével, hogy hogyan telt az október 23-ai városi ünnepség, Hankó Anita textilszobrász kiállítása vagy az Illyés-oszlopainak leleplezése.

A következő oldalon tovább folytatódik a rendőrség munkájának bemutatása. Novemberi témánk a helyszínelés volt. Hamarosan hírportálunkon elolvashatják a bűnügyi helyszínelőkkel készült teljes interjút is.

 

budaorsi_info_november (6)

 

Újságunk hetedik oldalán Wittinghoff Tamás polgármesterrel készült jubileumi interjúnkból olvashatnak egy részletet.

 

budaorsi_info_november (7)

 

A hátlapon a hónap tehetségéről Hankó Anitáról találnak bővebb információt, és egy sikeres gyógyulás történetét olvashatják el az ER-BA Gyógymód jóvoltából.

 

budaorsi_info_november (1)

 

A novemberi számunkból érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatról is tájékozódhatnak.

Hirdetéseink között van egy felhívás, amelyben egy baleset szemtanúját keresik!

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján.

Megéri megnézni!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.