„Az élet játék és játszd” –Családi piknik Kamaraerdőn

(Budaörs, 2015. szeptember 09. – Budaörsi Infó) A hétvégén Budaörsön ismét eluralkodik a szórakozás. A Kamaraerdő sem lesz ez alól kivétel, hisz a Kamaraerdei Közösségi Ház egy különleges Családi sportnappal és piknikkel készül. Természetesen minden program ingyenes!

 

 

Kovácsné Lupás Adrienn a Kamaraerdei Közösségi Ház vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Családi piknikük jelmondata „Az élet játék és játszd”.

Ennek a szlogennek a fényében szeretnék lebonyolítani ezt a rendezvényt, aminek az a célja, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat. A Családi pikniken lesz igazi kígyó és vendégváró zsíros kenyér is.

 

„A Kamaraerdei Részönkormányzat januárban leült velünk egyeztetni a programokról. Azt mondták, hogy három programot szeretnének kérni a Közösségi Háztól, amihez bizonyos keretet biztosítanak. Az első ilyen támogatott program volt a Kamaraerdei napok, ez a Családi piknik lesz a második, és a decemberi Mikulás ünnepség a harmadik.

Az utolsó program, a december 6-ai ráadásul egy rendhagyó mikulás ünnepség lesz, mert elhozzuk a gyerekeknek a Latinovits Színház jóvoltából a Jégkirálynő. Természetesen nem személyesen, hanem előadás formájában.”

 

Milyen meglepetéssel készülnek a Családi piknikre?

„Két meglepetés programmal is készülünk, amiről eddig még nem hallhattak a budaörsiek. Az egyik az, hogy a gyerekeknek lesz lehetősége papírsárkányt készíteni és eregetni is. A másik meglepetésünk, hogy ellátogat hozzánk Mónus József, aki idén világrekordot állított fel íjászatban. Ő az, aki egy lövéssel képes 653 méter messzire ellőni.

Minden korosztályt szeretettel várunk.. A gyerekeken keresztül szeretnénk eljutni és meghódítani a felnőttek állig bebetonozott világát is.”

 

Mikor lesz a következő programjuk?

Október 17-én lesz a következő programunk. Egy színházi előadást mutatunk majd be a kicsiknek a Miamanó Színház jóvoltából. A belépés díjtalan lesz. Az előadás címe Csalavári Csalavér.

Annyit kérnék, csupán, hogyha bárki szeretne részt venni ezen az előadáson, akkor az telefonon jelezze részvételi szándékát (+36 30/48-77-885)”.

 

Lesz foci bajnokság és a Kamaraerdei öttusa bajnokságra is lehet még jelentkezni (+36 30/48-77-885)”, a győztesek pedig értékes nyereményeket kapnak.

A rendezvény a Kolozsvári utcában kerül megrendezésre, a parkolást, pedig az utca két végén tudják megoldani az autóval érkezők. Máshol nincs lehetőségük leállni gépjárművel a közelben.

 

kamara_erdei_piknik

PROGRAMOK:

Műsorvezető: RÉDL ÁDÁM

10:00 Megnyitó-Dr Kisfalvi Péter
10:05-Pomponos lányok bemutatója-Visi Anna tanítványai
10:15 Liver Fc vezetésével focibajnokság gyerekeknek és felnőtteknek a műfüves pályán
10:15 Misi bohóc játékra, akadályversenyre hívja a gyerekeket ZENÉS-TÁNCOS műsor keretében
10:30 Akadályverseny a budaörsi Atlétikai Egyesület közreműködésével valamint terápiás kutyákkal és Misi bohóccal.
11:30 Judo bemutató
12:00 Tűzoltó autó bemutató
12:30 Zumba Misi bohóccal
13:00 Nemes Nagy Ágnes művészeti iskola-akrobatikus tánc
13:20 Kutya agility
13:50 Karneválom c. műsor-(Kendő balett-zsonglőr paródia, kígyótánc
Eredmény hirdetés-nyeremények átadása

Tombola
Ingyenes program még: lufihajtogatás, arcfestés, trambulin, póni lovakon lovaglás, lovashintón kocsikázás, gyöngyfűzés.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.