Megújul a Tűzkőhegyi árok feletti híd

Szeptember 8-án kezdetét veszi a Szellő utca és az Őszibarack utca között lévő rossz állapotú híd elbontása, és helyette egy új közúti híd építése. A híd a Tűzkőhegyi árok felett húzódik, amelyet zár szelvénybe helyeznek. Az építkezés várhatóan 2015. november végéig tart, ez időszak alatt a gépjármű-közlekedés szünetel az érintett területen. 

 

Budaörs Város Önkormányzatának beruházásában hamarosan megkezdődnek a Tűzkőhegyi árok felett lévő közúti híd megszűntetésének, és új híd építésének kiviteli munkálatai. A beruházás során a Tűzkőhegyi árok 0+344,4 – 0+356,5 szelvények közötti szakaszán, a Szellő utca és Őszibarack utca között lévő rossz állapotú híd elbontásra kerül, és előre gyártott elemekből készített áteresz építésével, az árok zárt szelvénybe helyezésével új közúti híd jön létre.

A beruházás jellemző műszaki mennyiségei:

áteresz hossza: 12 fm
előre gyártott átereszelem belmérete: 2,9 × 1,45 m.
útburkolat hossza: 15 fm
járda szélessége az átereszen: 1,5 m
burkolatszélesség: 4,00 m

A munkaterület átadás-átvétel tervezett időpontja 2015. szeptember 8.

Főbb adatok:
A kivitelezés megkezdése:                        2015. szeptember
A kivitelezés tervezett befejezése:           2015. november

A Tűzkőhegyi árok felett, a Szellő utca és Őszibarack utca között az építés ideje alatt, technológiai okokból a gépjármű közlekedés szünetel. A kivitelező jelzőtáblák elhelyezésével gondoskodik az építés ideje alatti ideiglenes forgalomtechnika biztosításáról.

A kiviteli munkák ütemezéséről, és a befejezés várható időpontjáról a későbbiekben a kivitelező cég, írásban értesíti az érintetteket.

(forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.