Jutalomtábor a budaörsi vöröskereszteseknek (fotók)

(Budaörs, 2015. július 6. – Budaörsi Infó) Jutalomtábort szervezett a hétvégén a Pest megyei Vöröskereszt budaörsi kirendeltsége. A háromnapos táborra a Csiki pihenőkertben került sor.

 

2015. július 3-án kezdődött a hétvégi Vöröskeresztes tábor Budaörsön. A táborban azok az önkéntesek vehettek részt, akik az elmúlt évben kiemelkedően teljesíttettek, szabadidejüket nem sajnálva.

Vöröskeresztes táborhoz híven, természetesen volt elsősegély előadás, újraélesztéses bemutató, de szalonnasütés és tábortűz is.

Reggeli tornával kezdte a kis csapat, majd pedig szituációs játékokkal mozgatták meg őket az óraadók.

 

voroskeresztestbor3

voroskeresztestbor12

 

A tábor ideje alatt  “Ismerd meg önmagad” önismereti foglalkozást és előadást tartott Lengyel Ingrit felnőttképzési  oktató-előadó.

Az arcfestésről és annak oktatásáról  Csapkovics Andrea  kozmetikus-sminkmester beszélt a Vöröskereszteseknek.

 

arcfestes

Csecsemő- és kisgyermek elsősegély és újraélesztés előadás tartott Karap János mentőtiszt és Lengyel Ingrid.

Hogyan látnak máSOKK:  hogyan látjuk önmagunkat, másokat, véleményformálás egymásról és magunkról, játékos fotós-videókészítős előadást tartott fintorokkal  és sok nevetéssel Májer Emese.

 

voroskeresztestbor2

Kommunikáció másokkal,  idegenekkel való kapcsolatteremtés, illem és kellem, mivel bűvölünk el másokat,  kiselőadás a táncról mint sportról és milyen szerepe lehet a táncnak  és a sportnak az életünkben: Tüske Bálint „A” kategóriás tíztánc versenyző, táncedző előadásában hallgathatták meg a résztvevők.

FŰBEN HASALVA mindenkinek:  Drog-és alkohol prevenció is volt a táborban. A Léleklét Alapítványtól Szabó Attila oktató-előadó előadásában.

A Vöröskeresztes munka szervezése, véradásszervezés, miért jó vöröskeresztes önkéntesnek lenni,  a jelenlévő fiatalok és felnőtt tagokkal klubszerű beszélgetést tartott a II. félévi tervekről: Nagy Éva területi munkatársa.

 

voroskeresztestbor9

A tábor 2015. július 5-én zárult és jövőre is szeretnék megszervezni. Aki szeretne részt venni a 2016-os táborban, annak nincs más dolga, mint hogy egy éven keresztül aktívan részt vesz a Budaörsi Vöröskereszt munkájában.

Sok sikert kívánunk!

 

voroskeresztestbor11

voroskeresztestbor10

voroskeresztestbor7

voroskeresztestbor6

voroskeresztestbor5

voroskeresztestbor4

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.