Ismerősét ütötte meg

A budakeszi rendőrök egy 29 éves zsámbéki férfit fogtak el.A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Krisztián 29 éves zsámbéki lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. július 4-én 21 óra 30 perc körüli időben Zsámbékon, az utcán szóváltásba keveredett egy régi ismerősével, akit ezt követően megütött. A férfi a bántalmazás következtében elesett és eszméletét vesztette. A helyszínre kiérkező mentősök a sérültet ellátták, majd kórházba szállították.

A sértett – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban tekintettel a támadott testtájékra és a támadás erejére, súlyosabb sérülés is bekövetkezhetett volna.

K. Krisztiánt a budakeszi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.