A vendéglátóhelyeken razziáztak a rendőrök Törökbálinton

A Törökbálinti Rendőrőrs illetékességi területén a rendőrök – 2014. december 19-én 18 óra és 22 óra között – fokozottan ellenőrizték a vendéglátó egységeket.

Az akció fő célja a jogsértések elkövetésének megelőzése, felderítése és az elkövetők elfogása volt, továbbá a rendőrök ellenőrizték a szórakozóhelyeken, a vendéglátóhelyeken, valamint azok környezetében tartózkodó, 18. életévüket be nem töltött személyeket is.

Az ellenőrzésben a Törökbálinti Rendőrőrs munkatársai mellett részt vett egy rendőr a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály Kutyás Csoportjából a kábítószer kereső szolgálati kutyájával. A rendőrök munkáját a Törökbálinti Közterület Felügyelet és a Törökbálinti Polgárőrség munkatársai segítették.

Az akció során a résztvevő hatóságok öt szórakozóhelyet ellenőriztek, mely során összesen 47 személyt igazoltattak és ebből 1 főt, az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján elfogtak.

A rendőrök az ellenőrzés során a vendéglátó egységek ügyféltereit, mosdóit is átvizsgálták az Albert névre hallgató kábítószer kereső kutya segítségével.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.