Rutinellenőrzés során buktak le

A rendőrök Pilisvörösváron ellenőrizték a 41 éves gyanúsítottat és utasát. A gépkocsi átvizsgálása során különféle kábítószergyanús anyagok kerültek elő.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Péter 41 éves pilisvörösvári lakos ellen, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Tamás 25 éves pilisvörösvári lakos ellen.

V. Péter az utasával – V. Tamással – 2014. szeptember 20-án 17 óra 15 perc körüli időben Pilisvörösváron közlekedett gépjárművel, amikor rendőri intézkedés alá vonták őket. A járőrök a 41 éves pilisvörösvári férfi személygépkocsijának átvizsgálása során különféle kábítószergyanús anyagokat találtak. Ezt követően a férfi lakásán házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.

A rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy a gyanúsított utasa az intézkedést megelőzően – feltehetően – kábítószert fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott drog-gyorsteszt is alátámasztott.

V. Tamást és V. Pétert a pilisvörösvári rendőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A 41 éves férfit – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának elrendelését.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást – szakértők bevonásával – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.