Nem kapta vissza a laptopját, ezért rongálni kezdett

A budaörsi körzeti megbízottak egy 39 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály indított eljárást rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Csaba 39 éves budakeszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. szeptember 21-én 16 óra 30 perc körüli időben az egyik budaörsi elektronikai áruházban a korábban szervizbe leadott laptopját szerette volna átvenni. Mivel az átvételhez szükséges dokumentációkat nem vitte magával, ezért a laptopot nem tudták kiadni a részére. A 39 éves férfi ezt sérelmezte, majd elindult az áruházból kifelé, mely során a bejáratnál elhelyezett kombinált hűtő ajtajára kézzel egy nagy erejű ütést mért. Az ütés következtében a hűtő ajtaja behorpadt.

R. Csaba másnap, – 2014. szeptember 22-én – a délutáni órákban ismét megjelent az áruházban, hogy átvegye a leadott laptopot, azonban ekkor a budaörsi körzeti megbízottak elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.