Egy évig rendszeresen loptak egy budaörsi üzletből

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal lezárták a nyomozást. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. István 35 éves, F. József 23 éves budapesti lakosok és L. Zoltán 29 éves budaörsi lakos ellen. J. Georgina 19 éves budapesti lakos ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint J. István és F. József 2014. április 3-án 9 és 10 óra közötti időben egy budaörsi sportáruházban különféle árucikkeket pakolt egy kibélelt utazótáskába, majd fizetés nélkül távozott az üzletből.

A budaörsi nyomozók az áruház parkolójában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították a 35 éves férfit és társát, ahol – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás során kiderült, hogy L. Zoltán, – aki az áruház biztonsági szolgálatánál dolgozott – segítette a bűncselekmény elkövetését. A budaörsi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

J. Georginát – orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, mivel a férfiak által eltulajdonított sportszereket és ruhaneműket a lakásában tárolta, majd azokat a főváros egyik piacán értékesítette.

Az eljárás eddigi adatai szerint a gyanúsítottak az elmúlt egy évben hetente több alkalommal tulajdonítottak el hasonló módszerrel sportszereket és különféle termékeket az áruházból.

Az illetékes bíróság 2014. április 4-én elrendelte a három férfi előzetes letartóztatását.

A gyanúsítottak ellen folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

budaors_3

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.