A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2014. július 5. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy budaörsi hónap, és most sem hagytuk kép és szó nélkül megtörténni a helyi eseményeket. Keressék az újságunkat a postaládájukban és kövessenek minket naponta frissülő hírportálunkon is!

 

Július havi címlap sztorinkból megtudhatják, hogy mi az a 10 dolog, amelynek segítségével átvészelhető a nyári hőség. A leírt módszert nem szabadalmaztattuk, ötletünket ezért bárki szabadon felhasználhatja.

Mák Éva most egy különleges recepttel lepett meg minket, a thai thom kha ga elkészítéséről olvashatnak a második oldalon.

Budaörs kitüntetett polgárainak névsorát szintén a második oldalon találhatják.

Képes oldalunkon az Úrnapi virágszőnyeget, a Trianon-emlékmű dupla avatását, és a Kéklámpás Napot eleveníthetik fel képeink segítségével.

budaorsi_info_julius_ujsag3

Negyedik oldalunkon egy hosszabb beszámolót olvashatnak a Kéklámpás Napról. Petró Tibor a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület részéről, Mordavszky Viktor pedig a Budaörsi Mentők részéről nyilatkozott nekünk.

Az ötödik oldalon a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság legújabb kezdeményezéséről találnak információt. Ugyanezen az oldalról megtudhatják, hogy már Budaörsön is lehet elsősegély vizsgát tenni. A részletekért olvassák el az újságot.

 

budaorsi_info_julius_ujsag2

Ebben a hónapban Berente Imrénével készítettünk portré-interjút az oktatásban eltöltött 40 évéről.

Az utolsó előtti oldalon az új budaörsi vöröskeresztes területi vezetővel készült interjúnkat találják.

Lapunk hátlapján folytattuk tehetségkutató körutunkat. Ebben a hónapban Budai Benjamint mutattuk be benne, aki zongorista-zeneszerző.

budaorsi_info_julius_ujsag

Megéri megnézni!

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.