Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2014. május 23. – Budaörsi Infó) Egy kis lendület, egy kis lelkesedés és újabb pályázatok! Fotózz, rajzolj, légy kreatív! Csak rajtad múlik, hogy az idő csak úgy elfut melletted, és te tétlenül ülsz, vagy teszel is valamit azért, hogy felfigyeljenek rád. Pályázz és nyerj! Minden út az első lépéssel kezdődik.

 

1. Pályázat: 

A Magyar Diáksport Szövetség meghirdeti a Sportújságíró Diákolimpia® Pályázatát. A pályázatra a Diákolimpia® 2014. április 1. és június 5. között megrendezett országos döntőin vagy azokkal kapcsolatosan készült pályaművekkel lehet pályázatokat beküldeni.

A pályázatok beadási határideje: 2014. június 5. éjfél.

Bővebb információért kattintson ide. 

 

2. Pályázat:

Az Opera a 2014/15-ös évad imázskampányához kapcsolódóan ismét meghirdeti plakátarc-pályázatát.

A képek beküldésének határideje: 2014. május 26.

Bővebb információért kattintson ide. 

 

3. Pályázat:

Az I. világháború kitörésének 100 éves évfordulójára emlékezve a Kultúrkúria rajzpályázatot hirdet Reménység és béke címmel általános iskolásoknak. A rajzokat 2014. június 6-ig lehet beküldeni.

Bővebb információért kattintson ide. 

 

4. Pályázat:

„ENGEDD SZABADON A FANTÁZIÁD!” – Lehetőség van a verseny területén lévő, nem működő üzlet „üres” kirakatának berendezésére nevezni. A verseny helyszíne: Pécs belvárosa, sétáló utcái. Téma: a POSzT versenydarabjai és kísérő programjai.

Nevezési határidő: 2014. május 25. vasárnap 18:00 óráig.

Bővebb információért kattintson ide. 

 

5. Pályázat:

Mindenkinek jól áll a Zsolnay! Fotózd le magad mondjuk Zsolnay porcelánnal vagy egy Zsolnay épület előtt és pályázz vele! Egymillió forint összértékű szakmai- és közönségdíj, 10 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek!
Határidő: 2014. június 10. 23:59

Bővebb információért kattintson ide. 

 

6. Pályázat:

Fotózz és mutasd meg, mit jelent számodra a tánc! Egymillió Ft összérték feletti szakmai- és közönségdíjak, 6 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek!

Határidő: 2014. június 15. 23:59

Bővebb információért kattintson ide. 

 

7. Pályázat:

Szeretsz magadról fényképeket készíteni az okostelefonoddal? Már szép gyűjteményed van, de nem értékelik a selfie-fotóidat facebookon? A debreceni Megújuló Energiapark (MEP) tematikus selfie-fotópályázatot hirdet!
Díjazás
1. helyezett: 20.000 Ft
2. helyezett: 10.000 Ft
3. helyezett: Megújuló Energiapark ajándékcsomag

Feltöltési határidő: 2014. augusztus 1.

Bővebb információért kattintson ide. 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.