Megnyílt a budaörsi Gazdapiac! (Fotókkal)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. május 10. – Budaörsi Infó) Megnyílt a várva várt Budaörsi Gazdapiac a lakótelepen, a Patkó utcai parkolóban. Hogy nagy lesz az érdeklődés, azt már a nyitás előtti órában sejteni lehetett, hisz még az árusok ki sem pakoltak, az érdeklődők már vásárolni szerettek volna.

A megnyitón énekeltek a Szélrózsa Fesztiválra érkező moldvai, csángó és székelyföldi népdalénekesek csoportjából, a székelyföldi és moldvai népdalverseny első helyezettjei.

A megnyitó beszédeket követően a szalagot Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere és Poprády Géza közigazgatási államtitkár vágták át.

 

budaorsi_piac_megnyito4

Kisberk Balázs a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnöke a megnyitót követően a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon örül, hogy sikerült létrehozni a piacot, mert most látszik, ahogy hömpölyög a tömeg, és ahogy az emberek összemosolyognak, hogy erre itt Budaörsön nagy szükség volt.

“A gazdáknak azt kívánom, hogy találják meg a helyüket Budaörsön, érezzék jól magukat, termeljenek ugyanilyen jó minőségű termékeket. A vásárlóknak pedig azt kívánom, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, hiszen ezen a piacon találkozik a jó minőség és a jó ár. Ha ez a két dolog adott, akkor úgy gondolom, hogy lesz sikere ennek a piacnak.”

budaorsi_piac_megnyito6

 

Hamarosan egy hosszabb összeállítást olvashatnak portálunkon a megnyitóról. Kövessenek minket!

(Budaörsi Infó)

facebook:

2 hozzászólás

  1. […] 2014. május 12. – Budaörsi Infó) Mint ahogy már hírportálunkon olvashatták a Budaörsi Gazdapiac megnyílt. Pontosabban május 10-én a budaörsi lakótelepen, a Patkó utcai parkolóban. A nyitást a […]

  2. […] 2015. május 08. – Budaörsi Infó) Közel egy évvel ezelőtt számoltuk be önöknek arról, hogy megnyílt Budaörsön a Gazdapiac. Eltelt egy év, és van mit ünnepelni, hiszen számos […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.