Véleményezhetők Budaörs átdolgozott településrendezési tervei

Az első körben beérkezett civil és lakossági észrevételek alapján átdolgozott tervdokumentációt fogadott el márciusban Budaörs Város Önkormányzata a város Településszerkezeti Tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosítására. A módosult dokumentumok egy hónapon át ismét véleményezhetők, 2014. május 19-éig.

 

 

Tájékoztatás Budaörs településrendezési eszközei elkészült tervezeteinek véleményezéséről:

 

Tisztelt Budaörsiek!

 

Városunk jelenleg hatályos Településszerkezeti Tervének és Helyi Építési Szabályzatának elkészült tervezetét 2013. december 20. és 2014. január 20. között lehetett véleményezni.

Köszönjük a tervvel kapcsolatban beérkezett véleményeiket, melyeket a Képviselő-testület 2014. március 26-i ülésén a terv partnerségi szakaszának zárásaként megtárgyalt.

A beérkezett lakossági és civil vélemények elfogadásáról, illetve el nem fogadásának indokolásáról 68/2014.(III.26.) ÖKT sz. határozatában döntött.

A partnerséget záró Képviselő-testületi döntésben foglaltaknak megfelelően tervezők elkészítették a tervátdolgozott, véleményeztetési tervdokumentációját, melyet a felsőbb jogszabályi előírásoknak megfelelően szakmai véleményeztetésre bocsájtottunk.

Az átdolgozott tervben foglaltakkal kapcsolatban, a szakmai véleményezéssel párhuzamosan szeretnénk az Ön(ök) véleményét ismételten megismerni, ezért Budaörs Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata jóváhagyandó munkarészeinek átdolgozott tervezetét és az azok alátámasztására készített munkarészek lakossági véleményeztetését kezdeményezzük.

Az átdolgozott terv digitális változatát, valamint a partnerséget záró ÖKT döntést és mellékleteit 30 napra, 2014. április 18. és 2014. május 19. között közzé tesszük a város honlapján www.budaors.hu („településrendezési tervek módosítása” fül alatt).

A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálati Irodán, valamint a Budaörsi Városfejlesztő Kft. (2040 Budaörs, Szabadság út 135.) irodájában munkanapokon 8-16 óra között.

A tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodájának munkatársa, Korodi Zsolt várja a tisztelt érdeklődőket előzetes bejelentkezés alapján (06-23/447-838, korodi.zsolt@budaors.hu ), ügyfélfogadási időben hétfőn 13.00 – 17.30, szerdán 8.30 – 11.30 és 12.30 – 15.30, valamint pénteken 8.30 – 12.00 óra között.

A terv megismerésének elősegítésére, és a személyes véleménynyilvánításra 2014. májusában tartandó lakossági fórum keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani, melynek pontos helyéről és idejéről külön tudósításban, később fogjuk értesíteni.

Számítunk szíves közreműködésükre a város településrendezési eszközei felülvizsgálatának véleményezésében,várjuk javaslataikat,fejlesztési elképzeléseiket.

Javaslataikat a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda részére postai úton,vagy a foepitesz@budaors.hu email címre kérjük megküldeni.

Kérjük, hogy a továbbiakban is kísérjék figyelemmel a tárgyban megjelenő tájékoztatásainkat. A város honlapján szintén folyamatosan közzétesszük az új információkat. Szeretettel várjuk Önöket a későbbi időpontokban tartandó fórumainkra is.

Üdvözlettel,

Mártonffy István
főépítész

 

Véleményezendő anyagok:
http://www.budaors.hu/index.php?module=news&action=list&fname=banner-telepulesrendezes&tree=1

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.