Lakossági fórum lesz az Auchan benzinkút elhelyezéséről Budaörsön

Budaörs, M7 autópálya – Sport utca – Baross utca – 4147 hrsz. által határolt terület Településszerkezeti Terv és Helyi Építési szabályzat módosítása a témája annak a lakossági fórumnak, amelyet 2014. április 15-én tartanak a Városi Ifjúsági Klubban.

 

Budaörs Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala megbízásából a Budaörsi Városfejlesztő Kft. hívja meg a budaörsi lakosokat

 

2014. április 15-én (kedden)

a Városi Ifjúsági Klubban

(2040 Budaörs, Károly király u. 3.) 17.00-19.00 óra között

tartandó lakossági fórumára.

A rendezvény megszervezésének célja a Budaörs, M7 autópálya – Sport utca – Baross utca – 4147 hrsz. által határolt terület TSZT és HÉSZ módosítás lakossági véleményeztetése.

A módosítás alapvető célja, az AUCHAN ingatlanán üzemanyagtöltő állomás elhelyezési lehetőségének megteremtése. A tervezési terület egyéb területein nem tervezett változás a hatályos szabályozási tervben rögzített elhatározásokhoz képest.

A tervek digitális változata megtekinthető a város honlapján („településrendezési tervek módosítása” fül alatt).

Az elkészült tervezettel kapcsolatban esetlegesen már felmerült kérdéseiket, észrevételeiket az alábbi e-mail címre küldhetik:

info@budaorsivarosfejleszto.hu

A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatják meg a helyszínen írásban felmerülő kérdésekkel együtt. A rendezvényen többek között részt vesz Mártonffy István főépítész és Sín Emília a KASIB Mérnökiroda vezető tervezője.

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.