„Házhoz jön a közigazgatás” – Kormányablak nyílt Budaörsön

Budaörsön új Kormányablak nyílt. A Városházán a régi Okmányiroda helyén, megújult környezetben, közel 260 ügyet intézhetnek el a budaörsiek. Ezeket az ügyeket, korábban csak Budapesten lehetett elintézni, mostantól ez helyben is lehetővé válik. A Kormányablak megnyitása kapcsán a Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete közleményt adott ki:

 A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezetének közleménye

A járási rendszer felállítása során természetesen senki sem örült annak, hogy Budaörs nem lett járási székhely. Ennek ellenére, az ország egyik legnagyobb Kormányablaka áll a Budaörsiek rendelkezésére, hétfőtől-péntekig, reggel 8-tól este 8-ig.

Korábban a helyi balliberális oldal politikusai folyamatosan a közigazgatási rendszer összeomlását vizionálták, színvonalromlást kiáltottak. Aki ma ellátogat a budaörsi Kormányablakba, az a saját ügyén keresztül tapasztalhatja meg ennek ellenkezőjét. Kedves, pontos kiszolgálás, magas színvonalú munka jellemzi a Kormányablakot. Kívánjuk a Budaörsieknek, hogy ügyeiket intézve bizonyosodjanak meg az új magyar közigazgatás eredményeiről.

facebook:

1 Komment

  1. […]  Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete közleményt adott ki, amit itt olvashatnak: „Házhoz jön a közigazgatás” – Kormányablak nyílt Budaörsön. A közleményre Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.