A budaörsi Nagy Alkotói Pályázat (NAP) idei díjazottjai

(Budaörs – 2013. december 14., Budaörsi Infó)  A NAP pályázatra rengeteg pályamű érkezett be, amit utólag is köszönünk megalkotóiknak. Sok tehetséges budaörsi alkotó munkáját volt szerencsénk elolvasni. Azonban a jók között is mindig van egy legjobb.

Ebben a versenyben két díjat osztottunk ki. Az egyik a Kesjár Csaba Általános Iskola harmadik osztályos tanulói kapták, akik csali meséket küldtek be. Róluk már be is számoltunk múlt hónapban a Budaörsi Infóban. Jutalmuk egy csalimese füzet, amelyben meséik illusztrációkkal kiegészítve jelennek meg.

A másik nyertes pályamunka Antal Lászlótól érkezett be hozzánk. A nyugdíjas irodalomtanár „kedvtelésből” kezdett el vereseket írni. Néha magának, barátainak, vagy kisfiának. A sok munka gyümölcse mostanra érett be, jutalma egy saját verses kötet ami a napokban jelenik meg a kiíró Acta Publica Kiadó gondozásában.

Még egyszer gratulálunk nekik, és kívánjuk, hogy még sok sikeres pályázat fűződjön a nevükhöz.

Akinek most nem sikerült eredményt elérni, az se csüggedjen, mert az új évben újabb pályázati lehetőségekkel jelentkezik szerkesztőségünk és a budaörsi Acta Publica Kiadó.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.