Keresi a budaörsi rendőrség – Leitatták áldozatukat

Keressük Horváth Jánost! A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Róbert 26 éves vecsési és Horváth János 36 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. július 10-én 12 óra körüli időben– előzetes egyeztetés után – felment a sértett budaörsi lakásába, ahol iszogatni kezdtek. A sértettet leitatták, majd amikor elaludt, a két férfi különböző műszaki cikkeket tulajdonított el

lakásából. Az eljárás során folytatott adatgyűjtés eredményeként a budaörsi nyomozók azonosították, majd – 2013. november 11-én – elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Róbertet.

A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, a Budaörsi Járásbíróság 2013. november 14-én elrendelte előzetes letartóztatását. A képen látható társát – Horváth János budapesti lakost – továbbra is keresik a rendőrök.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki hasonló jellegű bűncselekmény áldozata lett hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

keresik

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.