Japán cégek képviselői találkoztak magyar beszállítókkal Budaörsön

Japán cégek képviselői találkoztak magyar beszállítókkal a Japán Alkatrész- és Anyagbeszerzési Kiállításon csütörtökön Budaörsön – közölte a HITA.

 

 

 

 

A tájékoztatás szerint a kiállítást a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Japán Külkereskedelmi Szervezet budapesti irodája (JETRO) nyolcadik alkalommal rendezte meg. A magyar beszállítók részéről nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényen az előzetesen regisztrált 90 magyar cég képviselője vehette fel a kapcsolatot a résztvevő 10 japán nagyvállalat beszerzőivel.

A távol-keleti nagyvállalatok azzal a szándékkal látogattak Magyarországra, hogy beszállítói láncukba magyar vállalkozásokat kapcsoljanak be.

Az eseményre érkező nagyvállalatok – többek között a  Clarion Hungary, a Mitsuba Automotive, a Nissho Hungary, East Japan Railway, az Ibiden Hungary Kft., a Toyota Manufacturing lengyel leányvállalata, a Hi-Lex Hungary Kft., a Makita EU S. R.L. (Románia), a Magyar Suzuki, és a DENSO- bemutatták azokat a termékeket, amelyek gyártására magyar vállalkozásokat keresnek.

A beszállítók és a japán cégek közötti üzleti megbeszélések egész nap zajlottak, közel 300 kétoldalú tárgyalás volt – olvasható a tájékozatóban.

hita_hungarian_investment_and_trade_agency

hita_logo_00

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.