Forgalomkorlátozásokra kell készülni a fővárosban az ünnepi rendezvények miatt

Az augusztus 20-ai állami ünnepi rendezvények miatt jövő hétfőn és kedden a fővárosban forgalomkorlátozásokra kell felkészülni – közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az ideiglenes forgalomkorlátozások augusztus 19-én este 6 órától augusztus 20-án este 10 óráig tartanak. Ezalatt tilos lesz megállni Budapest I. kerületében a Hunyadi János út mindkét oldalán, a Clark Ádám tér és a Dísz tér között, továbbá augusztus 20-án reggel 6 órától délután 2 óráig az I. kerületben a Színház utca mindkét oldalán, a Dísz tér és a Szent György tér között.

A BRFK arra kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Az idén is “Együtt az ország” szlogennel rendezik meg az augusztus 20-ai ünnepségeket. Budapesten 20-án reggel katonai tiszteletadást tartanak Magyarország lobogója előtt, majd következik a Hősök terén a tisztavatás, illetve családi programok várják az érdeklődőket a Clark Ádám téren és a budai Várban. Délután öt órakor kezdődik a Szent István-bazilikában az ünnepi szentmise, majd a Szent Jobb-körmenet, este kilenc órakor pedig a tűzijáték.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.