Fidesz: formálódik a rezsicsökkentés-ellenes koalíció

A Fidesz szerint formálódik a rezsicsökkentés-ellenes koalíció, és újra egymásra találtak azok, akik együtt tették tönkre az országot.

 

 

Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki budapesti sajtótájékoztatóján így kommentálta, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök bejelentette: tárgyalásra hívja jövő hétfő délelőttre az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség és a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőit, hogy kezdjék meg az egyeztetést a kormányváltáshoz szükséges összefogásról.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a szocialista Mesterházy Attila, az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon és a DK-s Gyurcsány Ferenc “borzasztóan hamar egymásra talál, ha az emberek megszorításáról van szó”. Köztudott, hogy Gyurcsányék kezdetek óta ellenzik a rezsicsökkentést, Mesterházy Attila egyszer ezt, egyszer azt mondta róla, Bajnai Gordon pedig éppen a héten ismerte be, hogy ő sem támogatja – fejtette ki.

“Újra egymásra találtak azok, akik együtt tették tönkre az országot” – fogalmazott Kocsis Máté, aki szerint azért lett “ilyen sürgős” az egyeztetésük, mert “a baloldali pártokat finanszírozó nagyvállalatok nyomást helyeztek” rájuk. “Egészen világosan látszik” – folytatta -, hogy azok a nagyvállalatok, amelyek Bajnait, Gyurcsányt és az egyéb baloldali szervezeteket támogatják, “nyomás alá helyezték a pártokat, ők ennek a koalíciónak az egyik ösztönzői”, a Gyurcsány-Bajnai-szövetség pedig ismét az ő oldalukra készül állni.

A fideszes politikus megismételte, hogy 2002 és 2010 között 15-ször emelték meg a rezsiköltségeket. Kijelentette: a Fidesz-KDNP nem enged a rezsicsökkentésből, és megvédi az embereket a baloldal “szélsőséges és veszélyes” gazdaságpolitikájától.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.