Visszatérhet a forgalom az M7-esre Martonvásárnál

Martonvásárnál visszaengedik a forgalmat az M7-es autópályára – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfő este a rendőrség honlapján.

    A pálya érdi leágazásánál a fővárosból kifelé tartó teljes forgalmat a rendőrök továbbra is a 7-es számú főútra terelik, de az autósok Martonvásárnál visszatérhetnek az M7-esre.

Kamionmentés miatt teljes útzár Piliscsaba és Tinnye között

Elakadt kamionok mentése miatt teljes szélességében lezárták a 1104. számú utat Piliscsaba és Tinnye között – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfő este az MTI-t.

Vattayné Székely Noémi hozzátette: az érintett útszakasz elkerülése érdekében a rendőrség azt javasolja, hogy autósok Pilisjászfalu, a teherautók a 10-es számú főút felé közlekedjenek.

 Korlátozzák a 7,5 tonna feletti tehergépjárművek forgalmát Győr megyében

Az M1-es autópályán Szlovéniába közlekedő, 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek a 85-ös és 86-os számú főutak lehajtóinál nem térhetnek le a pályáról – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

A két főutat hétfő este óta nem használhatják a kamionok – tették hozzá közleményükben.

 

 

Két súlyos baleset történt Veszprém megyében

Két súlyos és több könnyű sérüléses baleset történt hétfőn Veszprém megyében – tájékoztatta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t.

Csermák József elmondta: Pápa térségében, Vanyola és Csót között egy motoros felbukott, súlyos fejsérüléssel a pápai kórházba szállították, Balatonszepezd és Zánka között pedig egy személyautó szenvedett balesetet, onnan is fejsérültet vittek kórházba, ezúttal Veszprémbe.
Ezeken kívül több, könnyű sérüléssel járó, valamint pályaelhagyásos balesethez hívták a mentőket, ezekben senki sem sérült meg – tette hozzá.
Tájékoztatása szerint a mentők a megyében egyelőre mindenhová eljutnak, csak a szokásosnál lassabban.

 

Négyen megsérültek egy árokba csúszó kisbuszban a 53-as úton

Négy ember megsérült, amikor egy szerb rendszámú kisbusz árokba csúszott az 53-as úton hétfőn este – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Gál Kristóf közölte: a sérülteket kórházba szállították. A kisbuszban nyolcan utaztak.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.