Leterelik a forgalmat az M7-esről az érdi leágazásnál, kamionstop Fejér megyében

Az M7-es autópálya érdi leágazásánál a fővárosból kifelé tartó teljes forgalmat a 7-es számú főútra terelik a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfő este a rendőrség honlapján.

 

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint azonban a 7-es főút Székesfehérvár határában továbbra is teljes szélességében le van zárva. Korábban Németh-Kész Mónika azt közölte, hogy a főutat egy keresztbe fordult kamion és több kisebb baleset miatt zárták le Székesfehérvár határában, a nyerges vontatóból ömlött a gázolaj.

 
Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s 28-as kilométerénél

Két jármű összeütközött hétfő este az M0-s autóút 28 kilométerénél, az M7-es felé tartó oldalon. Senki sem sérült meg, de a baleset miatt torlódik a forgalom – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-t.

Vattayné Székely Noémi elmondta: a helyszínelés már befejeződött, de továbbra is lassú haladásra kell  számítani.

 

 

Újraindult a forgalom az M43-as autópályán

Hétfő este újraindult a forgalom az M43-as autópályán, amelyet egy keresztbe fordult kamion miatt kellett korábban lezárni – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, hogy Csongrád megyében valamennyi út járható, de havas és csúszós.
A százados arra figyelmeztette az autósokat, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, és csak akkor induljanak útnak, ha feltétlenül fontos.

 

 

Egy kamion miatt teljes útzár van a 44-es úton a tiszaugi hídnál

Teljes útzár van a 44-es úton a Tisza-hídnál, mert egy kamion keresztbe fordult az úttesten hétfő este – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Gál Kristóf elmondta: egy kamion a 44-es út 25-ös kilométerénél is keresztbeállt az úton, ott azonban félpályán megindult a közlekedés.
A szóvivő tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem a 25-ös kilométernél álló kamion műszaki mentését kezdte először, majd a 32-es kilométernél veszteglő kamion mentése következik.

Kamionstopot vezetnek be Fejér megyében is

Kamionstop lép életbe hétfőn 22 órakor Fejér megyében – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Németh-Kész Mónika közölte: a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművek közlekedését korlátozzák, a kamionokat a legközelebbi parkolókba terelik.

 

 

Két súlyos baleset történt Veszprém megyében

Két súlyos és több könnyű sérüléses baleset történt hétfőn Veszprém megyében – tájékoztatta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t.

Csermák József elmondta: Pápa térségében, Vanyola és Csót között egy motoros felbukott, súlyos fejsérüléssel a pápai kórházba szállították, Balatonszepezd és Zánka között pedig egy személyautó szenvedett balesetet, onnan is fejsérültet vittek kórházba, ezúttal Veszprémbe.
Ezeken kívül több, könnyű sérüléssel járó, valamint pályaelhagyásos balesethez hívták a mentőket, ezekben senki sem sérült meg – tette hozzá.
Tájékoztatása szerint a mentők a megyében egyelőre mindenhová eljutnak, csak a szokásosnál lassabban.

 

 

Lezárták a 7-es főutat Székesfehérvárnál

Teljes szélességében lezárták a 7-es főutat Székesfehérvár határában egy keresztbe fordult kamion és több kisebb baleset miatt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő este az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint egy kamion a 60-as kilométerszelvényben keresztbe fordult az úton. A nyerges vontatóból ömlik a gázolaj. A műszaki mentés tart.
Ezen a szakaszon több kisebb közlekedési baleset is történt, ezért a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Székesfehérvár és Agárd felé terelik el.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.