A Budaörsi SC tavaszi évadkezdése

A Budaörsi SC tavaszi évadkezdésének apropóján tartott sajtótájékoztatót a múlt hét végén. Az ott elhangzott fontos eredményeket, információkat és terveket tárjuk most olvasóink elé.

 

 

“A 2012/2013 bajnokságban ősszel 7 pont előnnyel fordultunk a feljutásért harcoló csapatok előtt.
A téli átigazolási időszakban a csapat Rajnay Attila (balhátvéd), Kerekes Zsolt (támadó), Balogh Bence (támadó) és Jung Martin (támadó) érkezésével erősített, míg a távozó 4 játékosunk helyére az U-19-es csapatunk néhány tehetséges játékosa Bálint László, Gubán Tamás, Kálmán Kornél és nem utolsó sorban a Sajbán testvérek, Sajbán Miklós és Sajbán Máté meglepően jó eredménnyel épült be a felnőtt csapatunk keretébe.

 

Az NB II-ben eltöltött 6 esztendő kötelez minket az NB III. Duna csoport bajnokságának megnyerése, és az osztályozó sikeres megvívására. Abban az esetben, ha eredményesen vesszük ezeket az akadályokat és feljutunk az NB II-be, az MLSz licenckiírása alapján gazdasági társaságként (profi csapatként) kell versenyeztetnünk csapatainkat, a 2013-14-es bajnoki idényben. Ennek a feltételnek eleget téve létrehoztuk a „BSC 1924 Futball Kft”-t, amely versenykiírási szabályoknak megfelelően indíthatja csapatainkat a következő bajnoki esztendőben.

 

Köszönet Budaörs Város Önkormányzatának, és képviselőtestületének, akik egyhangúlag megszavazták támogatásunkat a 2013 évre, így lehetővé tették számunkra céljaink eléréséhez szükséges anyagi források jelentős részének biztosítását, valamint támogatásukról biztosítottak minket a stadionfejlesztési törekvéseink megvalósításáról.

 

Már ebben az évben elkezdődik az Árok utcai létesítményünket hosszú távú fejlesztése. A „TAO” támogatási program keretén belül kivitelezésre kerül egy 60×40-es méretű műfüves edzőpálya, 3 db lábtenisz pálya, korszerűsítjük a pályák világítását egy esti tévés mérkőzések lebonyolítására alkalmas 600 luxos villanyvilágítássá és elkészül egy beléptető- és kamera rendszer, mely az egész létesítmény biztonságtechnikai követelményeit lesz hivatott teljes kőrűen kielégíteni. A következő esztendőkben pedig a 15 éve épült stadion átépítése, fedett lelátó építése szerepel a terveink között.

 

Ezzel párhuzamosan szeretnénk nyitni a sajtó és a média felé, új stadionunkban VIP és MÉDIA páholyok kialakítása, a még régi épületünk használata idején pedig rendszeres összejöveteleink lennének hivatottak elősegíteni kapcsolattartásunk sikerességét.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmüket.”

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.