Fidesz: Magyarország nem kér többet Bajnai Gordonékból!

Magyarországnak nincs szüksége többé arra a gazdaságpolitikára és adórendszerre, amely tönkretette az országot, Magyarország nem kér többet Bajnai Gordonékból – közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel.

Puskás Imre, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának fideszes alelnöke közleményében arra reagált, hogy az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért (PM) – gazdaságpolitikai egyeztetéseik lezárultával – közölték: többkulcsos, a keresők 80 százalékának a mainál kedvezőbb személyijövedelemadó-rendszert és a jelenleginél kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát tartanak szükségesnek.

Puskás Imre szerint Bajnai Gordon adórendszere egy bankárkormány adórendszere, amely a bankadó kivezetését az emberekkel fizettetné meg.

Hangsúlyozta, hogy Magyarországon jelenleg Európa egyik legalacsonyabb adókulcsa van érvényben, Bajnai Gordon adókulcsaival viszont 1,5-2 millió embernek kellene több adót fizetnie, mint ma.

A baloldal gazdaságpolitikája csaknem Görögország sorsára juttatta Magyarországot: elszabadult a költségvetési hiány, megduplázódott az államadósság, cserbenhagyták a hazai vállalkozásokat – írta a fideszes politikus.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.