Június 30-ig lehet jelentkezni a Tiszta virágos Budaörsért pályázatra

(Budaörs, 2024. május 10. – Budaörsi Infó) Budaörs város tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében idén is meghirdeti az önkormányzat a Tiszta, virágos Budaörsért pályázatot.

 

 

A pályázat elsősorban azoknak biztosít nyilvános elismerést, akik lakókörnyezetük közterületein és az onnan látható kertekben, balkonokon, teraszokon stb. kulturált és magas színvonalú zöldterületeket, virágfelületeket hoztak létre.

 

Pályázni lehet egyénenként, vagy csoportosan az alábbi kategóriákban:

– Családi ház és környezete

– utca, utcarész, lakótelepek, társasházak kisebb, nagyobb egysége

– balkonok, erkélyek

– gazdasági társaságok, szolgáltatók, nem gazdálkodó szervezetek (pl. civil szerveződések, alapítványok, egyesületek) egyházak

 

A közterületről feltáruló látvány értékelését az e célból megalakuló Bíráló Bizottság – helyszínelései során – 2022. július 1. – 2022. július 31. napjáig folyamatosan végzi.

A legjobb eredményeket elérőket vásárlási utalványban és elismerő oklevélben részesítik.

További különdíjak várhatóak a versenyben résztvevők számára a városunk vállalkozó, gazdálkodó és társadalmi szervezetei által felajánlott támogatásokból.

 

 

vadvirag_kert_ret2

 

Egyéb részvételi feltételek:

Résztvevő a Pályázati Jelentkezési lap aláírásával elfogadja, hogy a Pályázat nyertes(ei)ének megállapítását követően a Pályázat kiírója az eredményt nyilvános rendezvényen (továbbiakban: Rendezvény) hirdeti ki, melyen történő részvételre levélben értesít (a továbbiakban: Értesítés).

Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen róla, illetve a nyeremény átadásáról, valamint a pályázati anyagról, esetleg annak környezetéről (pl. balkon, kert stb.) a Budaörsi TV, Budaörsi Napló, Budaörsi Infó fénykép-, hang – illetve videó felvételt készítsen, és azokat nyilvánosságra hozza.

Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy nyertessége esetén a Pályázat kiírója, kizárólag név- és lakcím (város) adatát, valamint a pályázati anyagról (pl. balkon, kert stb.) készített fényképet egyidejűleg a www.budaors.hu internet címen, a Budaörsi Naplóban és a Budaörsi Infóban is közzétegye.

 

 

viragosbudaors

 

Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Pályázat során szolgáltatott személyes adatait a Pályázat kiírója abból a célból kezeli és dolgozza fel, hogy a Pályázat nyertesét megállapítsa. A nyertes megállapítását követően az adatok megsemmisítésre kerülnek.

Résztvevőnek tudomása van arról, hogy bármikor joga van a Pályázattal összefüggésben tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését.

A fentiek alapján a jelentkezési lap aláírásával Résztvevő kifejezetten hozzájárul (i) az általa a jelentkezés során megadott személyes adatai fentiek szerinti személyek általi és célból történő kezeléséhez, feldolgozásához, továbbításához és közzétételéhez, illetve (ii) a fentiekben meghatározott fénykép-, hang- illetve videó felvétel készítéséhez, és azok nyilvánosságra hozatalához, időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélküli, térítésmentes felhasználásához.

Jelentkezési lapot az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálatán  lehet átvenni.

Jelentkezési lap letölthető a www.budaors.hu honlapról is. A kitöltött jelentkezési lapokat 2022. június 30-ig az Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálatán kell leadni.

 

JELENTKEZÉSI LAP 2024

Felhívás gazdálkodó szervezetek, vállalkozások részére

Felhívás lakosság részére

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.